• adr certificaat
 • mfn certificaat
 • nmv certificaat
 • hightrust
scheidingsbemiddelaar

Scheidingsbemiddelaar

Het is erg verstandig om een scheidingsbemiddelaar in te schakelen bij een scheiding. Een scheidingsbemiddelaar, ofwel mediator, zal jou en je ex-partner ondersteunen bij het juist afhandelen van alle zaken rondom een echtscheiding. Bovendien is het bij de scheidingsbemiddelaars van Scheiden doe je samen, óók mogelijk om je hart te luchten. Door de lijnen van communicatie open te houden en alles grondig met elkaar te bespreken, kan een “vechtscheiding” voorkomen worden. Onze bemiddelaars zullen samen met jou en je ex-partner het scheidingstraject doorlopen en proberen jullie op zowel financieel, juridisch als fiscaal gebied te ontzien. Wil je meer weten over het scheidingstraject van Scheiden doe je samen? Neem dan direct contact met ons op of plan meteen een kennismaking in!

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

  Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-4010839
  Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
  Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

  Scheidingsbemiddelaar; bemiddeling bij scheiden

  Het team van Scheiden doe je samen bestaat uit diverse scheidingsbemiddelaars—ieder met een eigen specialiteit. Samen met Inge, de MfN registermediator, wordt ervoor gezorgd dat de scheiding soepel verloopt. Inge zal jou en je ex-partner begeleiden in de communicatie om zo een eventueel conflict te voorkomen. Tevens begeleidt Inge ook de gesprekken rondom de zorgverdeling en kan zij jullie ook in het juridische gedeelte van de scheiding begeleiden.

  Voor alle financiële/fiscale vragen kunnen jullie bij Johan terecht. Hoe zit het immers met de hypotheek? Is er alimentatie wat betaald moet worden? Zijn er andere toeslagen die van toepassing worden? Op welk moment moet je de rechtbank bij jullie scheiding betrekken? Johan kan de antwoorden op al deze vragen en méér voor jullie uitzoeken. Johan is namelijk naast bemiddelaar bij een echtscheiding ook financieel planner en hypotheekadviseur. Johan kan jullie daarbij zelfs ondersteunen bij het aanvragen van eventueel nieuwe toeslagen.

  Begeleiding van onze kindercoach tijdens de scheiding

  Bij Scheiden doe je samen geloven wij dat de kinderen een grote rol spelen bij het maken van afspraken. Uit eigen ervaring weten wij dat het voor kinderen erg lastig kan zijn wanneer ouders besluiten om uit elkaar te gaan. Rekening houden met de gevoelens en wensen van de kinderen is hierom erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat het scheidingsproces voor kinderen ook soepel verloopt, hebben wij een eigen kindercoach in ons team.

  De kindercoach van Scheiden doe je samen, Denise, is gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen in echtscheidingssituaties. Denise zal gesprekken voeren met de kinderen om inzicht te krijgen in de emoties. Voelt het kind aan wat er speelt tussen de ouders? Is hij of zij verdrietig? Snap hij of zij wat er nu gaat gebeuren? Een scheiding is namelijk een ingrijpende gebeurtenis in het leven van een kind, dus het is belangrijk om hier bij stil te staan. Door het kind een veilige omgeving te bieden waar over gevoelens en emoties gepraat kan worden, wordt het voor hem of haar gemakkelijker om de scheiding te verwerken. Bovendien kan Denise de ouders goed informeren over de behoeften van het kind—hierdoor blijft de band met de ouders beter in contact.

  Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

  Zijn jij en je ex-partner op zoek naar een bemiddelaar voor jullie scheiding? Willen jullie graag weten wat Scheiden doe je samen precies voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door bellen naar 085 – 401 08 39 of door een mail te sturen naar info@scheidendoejesamen.nl. Willen jullie ons graag direct inschakelen en meteen een kennismakingsgesprek inplannen? Gebruik hiervoor het formulier op onze website. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om een afspraak te plannen!

  Gratis kennismaking plannen

  Bemiddeling door heel Nederland

  Wij hebben onder andere een scheidingsbemiddelaar in Uden, Utrecht en scheidingsbemiddelaar in Arnhem. Ook voor een scheidingsmediator en een scheidingscoach bent u bij ons aan het juiste adres. Zit uw plaats er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Er is veel mogelijk en we denken graag met u mee. Voor mediation kunt u ook terecht bij de volgende plaatsen:

  Veelgestelde vragen

  Scheidingsbemiddelaar, wat is dat?

  Een scheidingsbemiddelaar of wel mediator is iemand die ondersteuning biedt bij je scheiding. Een scheidingsbemiddelaar is op zoek naar het beste voor beide partijen. Samen met jullie gaan we op zoek naar de eerlijkste oplossing. Voornamelijk bij de communicatie tussen beide partijen gaat het vaak fout. Wij begeleiden jou en je ex-partner o.a. in de communicatie om conflicten te voorkomen.

  Waarom kiezen voor een scheidingsbemiddelaar?

  Een groot voordeel is dat middels mediation in de meeste gevallen een vechtscheiding voorkomen wordt. Middels mediation worden jullie beiden gehoord en komen jullie samen tot de beste oplossing. Jullie kunnen samen bepalen hoe jullie de meetings in gaan. Willen jullie het zakelijk houden? Of juist dat er ruimte is voor emotie? Alles kan en mag. Een ander groot voordeel van mediation is dat het voordeliger is vergeleken met jarenlange juridische processen.

  Waarom een scheidingsbemiddelaar van Scheiden doe je samen?

  Wij streven ernaar om mensen die gaan scheiden zoveel mogelijk te ontzorgen op financieel, juridisch en fiscaal gebied. Onze professionals verliezen de emotionele kant van de scheiding niet uit het oog. Ons team bestaat uit verschillende scheidingsbemiddelaars. Ieder heeft een eigen specialiteit. Wij begeleiden bijvoorbeeld de gesprekken rondom de zorgverdeling en kunnen eventueel tevens het juridische gedeelte van een scheiding begeleiden.