scheidingsbemiddelaar

Scheidingsbemiddelaar

Het is erg verstandig om een scheidingsbemiddelaar in te schakelen bij een scheiding. Een scheidingsbemiddelaar, ofwel mediator, zal jou en je ex-partner ondersteunen bij het juist afhandelen van alle zaken rondom een echtscheiding. Bovendien is het bij de scheidingsbemiddelaars van Scheiden doe je samen, óók mogelijk om je hart te luchten. Door de lijnen van communicatie open te houden en alles grondig met elkaar te bespreken, kan een “vechtscheiding” voorkomen worden. Onze bemiddelaars zullen samen met jou en je ex-partner het scheidingstraject doorlopen en proberen jullie op zowel financieel, juridisch als fiscaal gebied te ontzien. Wil je meer weten over het scheidingstraject van Scheiden doe je samen? Neem dan direct contact met ons op of plan meteen een kennismaking in!

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Scheidingsbemiddelaar

Het team van Scheiden doe je samen bestaat uit diverse echtscheidingsbemiddelaars—ieder met een eigen specialiteit. Samen met Inge, de MfN registermediator, wordt ervoor gezorgd dat de scheiding soepel verloopt middels scheidingsbemiddeling. Inge zal jou en je ex-partner begeleiden in de communicatie om zo een eventueel conflict te voorkomen. Tevens begeleidt Inge ook de gesprekken rondom de zorgverdeling en kan zij ook in het juridische gedeelte begeleiden.

Voor alle financiële/fiscale vragen kunnen jullie bij Johan terecht. Hoe zit het immers met de hypotheek? Is er alimentatie wat betaald moet worden? Zijn er andere toeslagen die van toepassing worden? Op welk moment moet je de rechtbank erbij betrekken? Johan kan de antwoorden op al deze vragen en méér voor jullie uitzoeken. Johan is namelijk naast bemiddelaar bij een echtscheiding ook financieel planner en hypotheekadviseur. Johan kan jullie daarbij zelfs ondersteunen bij het aanvragen van eventueel nieuwe toeslagen.

Begeleiding van onze kindercoach tijdens de scheiding

Bij Scheiden doe je samen geloven wij dat de kinderen een grote rol spelen bij het maken van afspraken. Uit eigen ervaring weten wij dat het erg lastig kan zijn wanneer ouders besluiten om uit elkaar te gaan. Rekening houden met de gevoelens en wensen van de kinderen is hierom erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat het scheidingsproces voor alle partijen soepel verloopt, hebben wij een eigen kindercoach in ons team. Samen kan er dus een ouderschapsplan gemaakt worden om alles zo duidelijk mogelijk op papier te krijgen met het oog op de toekomst.

Onze kindercoach, Denise, is gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen in echtscheidingssituaties. Denise zal gesprekken voeren met hen om inzicht te krijgen in de emoties. Voelt het kind de spanning in het gezin? Is hij of zij verdrietig? Snap hij of zij wat er nu gaat gebeuren? Het is immers een ingrijpende gebeurtenis in het leven van een kind, dus het is belangrijk om hier bij stil te staan. Door het kind een veilige omgeving te bieden waar over gevoelens en emoties gepraat kan worden, wordt het voor hem of haar gemakkelijker om de scheiding te verwerken. Bovendien kan Denise de ouders goed informeren over de behoeften van het kind. Dit waarborgt de goede band tussen vader, moeder en kind.

Wist je dat Scheiden doe je samen niet alleen actief is in Arnhem. Wij staan ook voor u klaar als mediator in Voorst, Wageningen en Wijchen?

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Zijn jij en je ex-partner op zoek naar een bemiddelaar voor jullie scheiding? Graag weten wat wij precies kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door bellen naar 085 – 401 08 39 of door een mail te sturen naar info@scheidendoejesamen.nl. Willen jullie ons graag direct inschakelen en meteen een kennismakingsgesprek inplannen? Gebruik hiervoor het formulier op onze website. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk terugbellen of mailen om een afspraak te plannen!

Gratis kennismaking plannen

Bemiddeling door heel Nederland

Wij hebben onder andere een scheidingsbemiddelaar in Uden, Utrecht en scheidingsbemiddelaar in Arnhem. Ook voor een scheidingsmediator en een scheidingscoach bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben indien nodig ook speciale aandacht voor autisme en scheiden. Zit uw plaats er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Er is veel mogelijk en we denken graag met u mee. Voor mediation kunt u ook terecht bij de volgende plaatsen:

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen