Mediator Veenendaal

Als u heeft besloten om te gaan scheiden, heeft u er veel baat bij om een mediator van Scheiden doe je samen in Veenendaal in de arm te nemen. Met mediation helpen wij u de communicatie met uw partner goed te houden. Dit is belangrijk, want door goed te communiceren en respect te hebben voor wat de ander te zeggen heeft, komt u op een uitkomst waar zowel u als uw partner zich in kan vinden. Zo hoeft er geen rechter aan te pas te komen en bespaart u zichzelf enorm veel pijn en moeite.

Mediator in Veenendaal van Scheiden doe je samen

Wanneer jij en je (ex-)partner willen Scheiden in Veenendaal, zijn jullie bij Scheiden doe je samen aan het juiste adres. Het team van Scheiden doe je samen zal jullie zoveel mogelijk ontzorgen op zowel juridisch, fiscaal en financieel gebied. Dit doen wij samen met ons team van geregistreerde MfN mediators, hypotheekadviseurs, financieel scheidingsplanners en kindercoaches. Afhankelijk van de aspecten van jullie echtscheiding waarbij jullie de meeste hulp nodig hebben, zal er een adviseur aan jullie toegewezen worden. Ongeacht of jullie hulp nodig hebben bij de financiën, hypotheek of andere juridische zaken, onze scheidingsadviseurs verliezen de emotionele kant van een echtscheiding nooit uit het oog. We bieden jou en je (ex-)partner graag een luisterend oor en een veilige ruimte waar jullie je hart kunnen luchten.

Een echtscheiding is immers een emotionele en heftige periode voor velen. Indien jullie juist op zoek zijn naar een scheidingsadviseur die zorgt voor een snelle afhandeling van de echtscheiding, kunnen jullie ook bij ons terecht. Wanneer jullie zelf al enkele zaken geregeld hebben of documenten hebben opgesteld, controleren wij deze graag voor jullie. Via deze weg weten jullie zeker dat alles juist wordt afgehandeld en komen jullie geen onaangename verassingen tegen. Willen jullie meer weten over het team van scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen? Maak dan direct kennis met ons!

Als mediator in Veenendaal komen wij u graag tegemoet

De periode van scheiding is een zeer turbulente tijd in uw leven. Uw leven staat plots op zijn kop en u heeft te kampen met allerlei emoties. Als ervaringsdeskundige begrijpen we dat bij Scheiden doe je samen, onder andere gevestigd in Veenendaal, maar al te goed. Daarom komen wij u graag tegemoet door u goede voorwaarden aan te bieden:

  • Gesprekken met de mediator op kantoor in Veenendaal of bij u thuis;
  • Gratis en vrijblijvend informatiegesprek;
  • Afspraken ook ’s avonds of op zaterdag mogelijk;
  • Vast all-in tarief of uurtarief: u bepaalt.

Gaat u scheiden met kinderen? Maak dan gebruik van de speciale kinderbegeleiding van Scheiden doe je samen. Niet alleen voor u, maar ook voor uw kinderen gaat er van alles veranderen. Onze kindercoach helpt uw kinderen met het verwerken van de scheiding, het aangeven van hun wensen en gevoelens en het wennen aan hun nieuwe leven.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Willen ij en je (ex-)partner samen scheiden in Veenendaal? Hebben jullie samen kinderen en willen jullie dat ook zij de echtscheiding op een juiste manier verwerken? Dan helpen de scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen jullie graag verder! Jullie kunnen met ons in contact komen door te bellen naar 085 – 401 08 39. Ook kun je ons mailen via info@scheidendoejesamen.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in te plannen. Hiervoor kunnen jullie ons formulier op de website gebruiken. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen zodat we een afspraak in kunnen plannen! Samen zorgen we voor een conflict loze scheiding in Veenendaal.

Gratis kennismakingsgesprek plannen

Goed om te weten

diensten scheiden doe je samen
Wat kunnen wij jullie bieden
  • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Keuze voor een uur- of vast tarief
  • Afspraken ook in de avonden en op de zaterdag mogelijk
  • Een eigen kindercoach
  • Een eigen hypotheekadviseur
  • Gesubsidieerde rechtsbijstand
veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen

Scheiden? Hier vind je antwoorden. Wij hebben de meest inhoudelijk gestelde vragen voor je op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan:

scheidingsformulieren
Voor jullie uitgezocht

Wij hebben veel informatie in handige documenten gebundeld. Daarnaast zijn er formulieren/documenten die jullie tijdens of na een scheiding nodig kunnen hebben.
Deze formulieren/documenten kun je hier downloaden.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen