relatiecoach

Relatiecoach

Zijn jij en je partner de liefde voor elkaar de laatste tijd vaker kwijt dan rijk? Een relatiecoach kan jullie wellicht helpen weer dichter bij elkaar te komen. Of jullie nu blijven hangen in oude gewoontes, slecht of niet met elkaar communiceren of simpelweg uit elkaar zijn gegroeid: een relatiecoach denkt graag met jullie mee zodat jullie samen hopelijk de liefde weer terugvinden.

Wil je Scheiden doe je samen inschakelen als jullie relatiecoach? Neem rechtstreeks contact met ons op via 085-0185620 of vraag online een gratis kennismakingsgesprek aan. Wij denken graag mee zodat jullie de passie in jullie relatie weer kunnen terugvinden.

 

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Wat kan een relatiecoach voor ons betekenen? 

Relatiecoaching helpt je met het begrijpen van de problemen die zich in jullie relatie voordoen. Denk hierbij allereerst aan het achterhalen van de aanleiding van jullie onderlinge problemen. Heeft dit bijvoorbeeld te maken met jullie manier van communiceren of misschien zijn jullie samen in een sleur beland? Waar heeft het keerpunt plaatsgevonden dat jullie geen geliefden meer zijn? En hoe kan het dat discussies en irritaties momenteel de boventoon voeren? 

Wat de onderliggende oorzaak ook is, door deze vast te stellen is de eerste stap naar een oplossing alvast gezet. Vanuit hier kunnen jullie samen verder werken aan het vinden van een uitkomst die voor jullie allebei werkt. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is een relatiecoach geen relatietherapeut. Het verschil is dat een coach je meeneemt in het hier-en-nu. Denk bijvoorbeeld aan het ordenen van je gedachten en het terugvinden van perspectief. 

Gratis kennismaking plannen

Relatiecoaching doe je samen

Niet alleen scheiden doe je samen, maar ook relatiecoaching. Jij en je partner zijn sámen jullie relatie gestart en jullie hebben ook allebei een bijdrage in de relatie. Om het maximale te halen uit relatiecoaching adviseren wij om samen de schouder de onder te zetten. Heeft één van jullie toch behoefte aan een een-op-een gesprek? Dat is goed voor te stellen en vanzelfsprekend geen enkel probleem. 

Maak kennis met onze relatiecoach Inge

Bij Scheiden doe je samen is Inge de coach die helpt bij relatieproblemen. Met haar jarenlange ervaring als mediator bij scheidingen heeft Inge alle nodige kennis in huis om jullie bij te staan als relatiecoach. Inge is geregistreerd MfN mediator met een accreditatie familierecht. Ze houdt van mensen en vindt het belangrijk dat mensen zich altijd gehoord en gezien voelen. Met dit in het achterhoofd staat Inge klaar om jullie te coachen in jullie relatie. Ze zal er alles aan doen om te voorkomen dat jullie een punt achter jullie relatie moeten zetten of noodgedwongen jullie samenlevingscontract moeten beëindigen

Raadpleeg Scheiden doe je samen

Scheiden doe je samen is een familiebedrijf in de regio Arnhem, maar wij zijn in het gehele land actief. Naast relatiecoaching ben je bij ons ook aan het juiste adres voor andere vraagstukken omtrent het regelen van een scheiding. Denk hierbij aan scheidingen waarbij kinderen in het spel zijn, maar bijvoorbeeld ook voor financiële vraagstukken of het opstellen van een ouderschapsplan. Kortom: wij bieden als relatiecoach begeleiding van A tot Z, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. 

Heb je een vraag over onze werkwijze of wil je graag één van onze medewerkers spreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij voorzien je graag van persoonlijk advies en de juiste informatie. Onze relatiecoaches tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 085-0185620, maar het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen via info@scheidendoejesamen.nl. Liever direct een kennismakingsgesprek inplannen? Dit kan gratis en vrijblijvend via onze website. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je terug met een passend antwoord. 

Gratis kennismaking plannen