relatiecoach

Coaching bij relatieproblemen: samen de liefde terugvinden

Soms lopen relaties niet zoals je verwacht—in sommige gevallen is er zelfs behoefte aan een relatiecoach. Zijn jullie uit elkaar gegroeid, maar willen jullie nog niet opgeven? Bij Scheiden doe je samen kunnen wij jullie verder helpen! Samen met onze coaches doen wij ons best om jullie liefde samen terug te vinden.

 

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

  Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-4010839
  Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
  Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

  Wat doet een coach bij relatieproblemen?

  Relatiecoaches helpen bij het begrijpen van de problemen die zich in een relatie voordoen. Relatiecoaches oordelen nooit. Hierdoor kan de relatiecoach inzicht geven in het probleem. Inspirerend inzicht. Relatiecoaches bieden ondersteuning door een beter begrip van relaties, ook met jezelf. Met ondersteuning van een relatiecoach krijg je inzicht in vragen als: Wat gebeurt er met mijn relatie? En: wat kan ik zelf doen? En wat kan een relatiecoach hierin voor mij betekenen?

  Relatiecoaches van Scheiden doe je samen

  Bij Scheiden doe je samen is Inge de coach die helpt bij relatieproblemen. Met haar ruime jaren ervaring als mediator is ze zich ook gaan uitbreiden als coach. Waar gaat het nou eigenlijk mis in een relatie? Op welke manier kan er op een positieve manier een gesprek tussen elkaar plaatsvinden? Hoe kun je elkaar weer begrijpen en verstaan? Een aantal vragen die vooral naar voren komen als jullie niet meer weten hoe je verder met elkaar moet.