ouderschapsplan opstellen mediation

Snel scheiden bij Scheiden doe je samen

Willen jij en je ex-partner snel scheiden? Dan zijn jullie bij Scheiden doe je samen op de juiste plek! Soms weten ex-partners precies wat ze willen—er zijn juiste afspraken gemaakt, er is rekening gehouden met de kinderen en iedereen weet wat hij of zij moet verwachten. Zelfs wanneer dit het geval is, is het nog steeds raadzaam om een scheidingsadviseur van Scheiden doe je samen in te schakelen.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Snel scheiden, dat kan!

Wanneer besloten is om te scheiden komt er veel op je af. Jullie gaan scheiden, en dan? Met één van de scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen kunnen jullie samen de gemaakte afspraken nalopen om te controleren of jullie niets vergeten zijn. Zijn alle zaken zowel fiscaal als juridisch juist geregeld? Is er nagedacht over eventuele partner- en of kinderalimentatiekosten? Ook zal onze financieel scheidingsplanner jullie financiën bekijken om zo te zien of ook de financiële aspecten goed zijn afgehandeld. Is het immers haalbaar om de huidige hypotheek alleen af te betalen? Kan jij of je ex-partner in het gezamenlijk huis blijven wonen? Wat moet er eigenlijk allemaal geregeld worden wanneer één van jullie de eigen woning wilt overnemen? En wanneer moet je hiervoor naar de notaris? Of is het misschien beter om het gezamenlijk huis te verkopen? Bij al deze zaken en meer kunnen wij jullie ondersteunen. Eén van de scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen is immers ook een volledig onafhankelijke hypotheekadviseur en kan jullie als geen ander van advies voorzien. We doen er alles aan om zo snel mogelijk samen te scheiden.

Zo snel mogelijk scheiden

Wanneer jij en je partner exact hetzelfde wensen is het mogelijk om snel van elkaar te scheiden. Indien jullie een scheidingsadviseur van Scheiden doe je samen inschakelt, kunnen wij jullie hierbij helpen. De gemaakte afspraken worden nagelopen en alles wordt verwerkt in het echtscheidingsconvenant. Zodra hier alles in beschreven staat, kan het convenant ingediend worden bij de rechtbank. De rechter hoeft dan alleen nog maar een uitspraak te doen. Hoelang duurt een scheiding? Over het algemeen kan een snelle scheiding binnen 4-6 weken afgerond zijn. Om niet voor onverwachte verassingen te staan, raden wij jullie aan om altijd een expert in te schakelen. Scheiden doe je samen biedt graag haar diensten aan: wij staan voor goed, zorgvuldig en snel.

Gratis kennismaking plannen

Scheidingsbemiddelaar

Willen jullie snel scheiden? Neem contact op!

Hebben jij en je ex-partner besloten om te scheiden? Zitten jullie hierbij op één lijn en zijn alle afspraken al gemaakt? Neem dan contact op met Scheiden doe je samen om de laatste zaken af te handelen. Samen met onze scheidingsadviseurs kan jullie scheiding snel, maar ook zorgvuldig afgerond worden. Jullie willen immers geen juridisch of fiscale problemen achteraf.

Je bereikt de scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen door te bellen naar bellen naar 085 – 401 08 39 of door een mail te sturen naar info@scheidendoejesamen.nl.