Mediator in Bennekom: Johan Bosveld

Bent u op zoek naar een ervaren mediator in Bennekom of de omliggende regio? Maak dan de keuze voor de professionals van Scheiden doe je samen. Door een mediator in Bennekom in te schakelen in plaats van direct naar de rechtbank te stappen, kunt u veel problemen vermijden. Mediation creëert een situatie van wederzijds voordeel, in tegenstelling tot een juridisch geschil. Samen met uw partner gaat u in gesprek, luistert u naar elkaars wensen en gevoelens, en werkt u samen naar een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. Neem contact op met Scheiden doe je samen, de deskundige en professionele mediator in de regio Bennekom.

Ondersteuning bij echtscheiding in Bennekom

Een scheiding is geen lichte beslissing. Bij het besluit tot scheiden in Bennekom rijzen er tal van vragen, zoals: hoe nu verder en waar moeten jullie op letten? De hulp van een mediator bij echtscheiding in Bennekom kan dan de juiste oplossing bieden.

Onze mediators begeleiden jullie samen bij het nemen van de juiste beslissingen, cruciaal in deze situatie, niet alleen voor jullie, maar zeker ook wanneer er kinderen bij betrokken zijn.

Gedurende het gehele echtscheidingstraject worden jullie begeleid. Onze mediator voorziet in de juiste informatie, geeft advies en zorgt voor een eerlijke verdeling van bezittingen en huisvesting, met oog voor de belangen van jullie en natuurlijk van de kinderen. In het geval van kinderen is een goed ouderschapsplan onmisbaar, zelfs wettelijk verplicht. Een goed ouderschapsplan bevordert tevens de duidelijkheid en voorkomt irritaties.

Het is essentieel dat dit plan goed wordt vastgelegd en dat jullie het beiden eens zijn met de gemaakte afspraken. Zo kunnen jullie op een respectvolle manier met elkaar omgaan zonder dat de kinderen hier de dupe van worden. Afhankelijk van de situatie worden één of meer scheidingsmediators toegewezen.

Voordelen van Scheiden doe je samen als mediator in Bennekom

Scheiden doe je samen komt aan uw behoeften tegemoet. De periode van scheiden is immers al turbulent genoeg. Daarom staan uw belangen bij ons altijd op de eerste plaats. U profiteert bij ons van diverse voordelen, zoals:

 • Deskundigheid op financieel, juridisch en fiscaal gebied.
 • Gratis en vrijblijvend informatiegesprek.
 • Keuze uit een all-in tarief of een uurtarief.
 • Mogelijkheid om gesprekken op ons kantoor te voeren, maar ook bij u thuis.
 • Mogelijkheid tot gesubsidieerde rechtsbijstand.
 • Ook mogelijk om ’s avonds of op zaterdag een afspraak te maken.

Johan Bosveld,
Geregistreerd financieel scheidingsadviseur (RES; CFP en RFEA geregistreerd); hypotheekadviseur en MfN Registermediator

Heeft u interesse in de diensten van een mediator bij scheiding in Bennekom om uw scheiding op de best mogelijke manier te laten verlopen? Neem dan contact op via 085 – 40 10 839 en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.

Veelgestelde vragen

Wie betaalt de mediator?

De kosten voor de mediator worden doorgaans gedeeld door beide partijen die betrokken zijn bij de mediation. Elk van de partijen draagt bij aan de vergoeding van de mediator, en de kostenverdeling kan van tevoren worden overeengekomen. Dit maakt mediation vaak een betaalbare optie voor scheidingen en conflicten.

Wat is goedkoper, een advocaat of een mediator?

Over het algemeen is mediation een kostenefficiënte optie in vergelijking met het inschakelen van afzonderlijke advocaten voor een echtscheiding of geschil. Mediation vereist minder juridische stappen en procedures, wat kan resulteren in aanzienlijk lagere juridische kosten. Het is belangrijk op te merken dat de totale kosten afhankelijk zijn van de complexiteit van de zaak en de bereidheid van beide partijen om samen te werken.

Wat is beter, een advocaat of een mediator?

De keuze tussen een advocaat en een mediator hangt af van de aard van het conflict en je persoonlijke voorkeuren. Advocaten zijn geschikt voor situaties waarbij juridische vertegenwoordiging en gerechtelijke stappen noodzakelijk zijn. 

Gratis kennismakingsgesprek plannen

Goed om te weten

diensten scheiden doe je samen
Wat kunnen wij jullie bieden
 • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Keuze voor een uur- of vast tarief
 • Afspraken ook in de avonden en op de zaterdag mogelijk
 • Een eigen kindercoach
 • Een eigen hypotheekadviseur
 • Gesubsidieerde rechtsbijstand
veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen

Scheiden? Hier vind je antwoorden. Wij hebben de meest inhoudelijk gestelde vragen voor je op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan:

scheidingsformulieren
Voor jullie uitgezocht

Wij hebben veel informatie in handige documenten gebundeld. Daarnaast zijn er formulieren/documenten die jullie tijdens of na een scheiding nodig kunnen hebben.
Deze formulieren/documenten kun je hier downloaden.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen