Mediator Deventer: bemiddeling bij scheiden

Mediator in Deventer

Wanneer jij en je (ex-)partner samen kinderen hebben staan de belangen van hen voorop. Door ook met de kinderen in gesprek te gaan en ook hen een luisterend oor aan te bieden, kunnen zij de scheiding op een juiste manier verwerken. Ook zullen we samen met jullie een ouderschapsplan op stellen. Via deze weg leggen we jullie ideeën over de opvoeding en een omgangsregeling vast zodat hier later geen discussie over kan optreden. Onze scheidingsmediator Johan, zal hierin het voortouw nemen. Zijn jullie benieuwd naar Johan en de rest van het team van Scheiden doe je samen? Maak dan direct kennis met ons team van scheidingsadviseurs!

Scheidingsmediators van Scheiden doe je samen

Bij Scheiden doe je samen vinden wij het belangrijk dat het scheidingsproces zo soepel mogelijk verloopt. Wij proberen jou en je (ex-)partner dan ook zoveel mogelijk te ontzorgen op fiscaal, financieel en juridisch gebied. Afhankelijk van het aspect van jullie echtscheiding waarbij jullie de meeste hulp nodig hebben, zal een scheidingsmediator aan jullie toegewezen worden. Indien jullie zelf al veel aspecten van de scheiding hebben geregeld, kunnen wij alle documenten voor ook voor jullie nakijken—op deze manier weten jullie zeker dat jullie niets vergeten zijn. Een snelle afhandeling van jullie echtscheiding is dus ook mogelijk bij Scheiden doe je samen!

Hebben jij en je (ex-)partner samen een koopwoning die wellicht verkocht moet worden? Of wil één van jullie in de woning blijven wonen maar weten jullie niet hoe het zit met de hypotheek? Dan kunnen wij de hulp van onze scheidingsadviseur, Johan, inschakelen. Johan is namelijk naast een scheidingadviseur, ook financieel scheidingsplanner en hypotheekadviseur. Hij kan snel en zorgvuldig een financieel overzicht voor jullie maken zodat jullie exact weten wat jullie financieel te wachten staat. Dank zij het advies van Johan kunnen jullie snel weer het oog op de toekomst richten!

Maak kennis met Scheiden doe je samen

Scheiden doe je samen is een familiebedrijf waarbij persoonlijk advies voorop staat. Wij vinden het belangrijk om jullie zo goed mogelijk te helpen tijdens het gehele proces van de scheiding en alle zaken die hierbij komen kijken. Om deze reden hebben wij alle kennis in huis om jullie te kunnen ontzorgen op financieel, juridisch en fiscaal gebied. Wanneer jullie specifiek op zoek zijn naar een MfN mediator in Deventer, zijn jullie bij Scheiden doe je samen aan het juiste adres. Wij zijn actief in bijna heel Nederland maar oorspronkelijk zitten ons mediators in Arnhem

Kies voor een geregistreerd MfN mediator

Johan is geregistreerd MfN mediator bij Scheiden doe je samen. In het verleden heeft Johan zelf te maken gehad met een echtscheiding, waardoor zij zich als geen ander kan verplaatsen in jullie situatie. Johan helpt jullie graag om het proces van de echtscheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Scheiden met behulp van een mediator in Deventer

Scheiden doe je samen in Deventer, met behulp van een scheidingsmediator. Schakel de hulp van Johan in en jullie weten zeker dat jullie scheiding netjes en correct wordt afgehandeld. Neem contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 085 – 401 08 39. Daarnaast kun je ons ook een e-mail sturen via info@scheidendoejesamen.nl. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om samen een afspraak in te plannen. 

Johan Bosveld,
Geregistreerd financieel scheidingsadviseur (RES; CFP en RFEA geregistreerd); hypotheekadviseur en MfN Registermediator

Veelgestelde vragen

Wat doet een mediator in een scheiding?

Een mediator in een scheiding helpt scheidende partners om tot overeenstemming te komen over kwesties zoals eigendommen, financiën en ouderschapsregelingen. Ze faciliteren gesprekken en helpen bij het opstellen van een scheidingsregeling die voor beide partijen acceptabel is.

Waarom zou ik een mediator in Deventer kiezen?

Het kiezen van een mediator in Deventer biedt voordelen zoals lokale expertise en kennis van de juridische en culturele context in Deventer. Ze kunnen ook persoonlijke begeleiding bieden die specifiek is voor deze regio.

Hoe lang duurt een mediationproces in Deventer doorgaans?

De duur van een mediationproces in Deventer kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van de zaak en de bereidheid van beide partijen om samen te werken. In het algemeen kan het proces enkele weken in beslag nemen, wat aanzienlijk korter is dan een gerechtelijke procedure.

Gratis kennismakingsgesprek plannen

Goed om te weten

diensten scheiden doe je samen
Wat kunnen wij jullie bieden
  • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Keuze voor een uur- of vast tarief
  • Afspraken ook in de avonden en op de zaterdag mogelijk
  • Een eigen kindercoach
  • Een eigen hypotheekadviseur
  • Gesubsidieerde rechtsbijstand
veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen

Scheiden? Hier vind je antwoorden. Wij hebben de meest inhoudelijk gestelde vragen voor je op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan:

scheidingsformulieren
Voor jullie uitgezocht

Wij hebben veel informatie in handige documenten gebundeld. Daarnaast zijn er formulieren/documenten die jullie tijdens of na een scheiding nodig kunnen hebben.
Deze formulieren/documenten kun je hier downloaden.