• adr certificaat
  • mfn certificaat
  • nmv certificaat
  • hightrust

Mediator Deventer

Op zoek naar een Mediator in Deventer? Wij zijn door heel Nederland te vinden, zo ook in Deventer. Een mediator helpt om te communiceren en goede afspraken op papier te zetten waar iedereen achter staat. Neem een van onze mediator in Deventer in de arm om jullie scheiding af te wikkelen. Het is onze missie om jullie en de kinderen zo goed mogelijk door deze moeilijke periode te helpen.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-4010839
Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Voordelen van mediation

Veel gescheiden stellen hebben nog lang profijt van hun keuze voor mediation. Niet alleen tijdens, maar ook na de scheiding biedt mediation veel voordelen. Zo wordt de scheiding snel en in een informele sfeer afgerond. Geen gedoe met advocaten en bezoekjes aan de rechtbank. Ook de kosten van mediation zijn veel lager dan advocaatkosten. Tijdens mediation worden jullie het samen eens en ligt de focus op houdbare afspraken. Daardoor blijft de communicatie tussen ex-partners goed. Ook na de scheiding. Een groot voordeel wanneer jullie samen kinderen hebben! Gemaakte afspraken hebben vaak een langere houdbaarheidsdatum dan regels die de rechter oplegt. Hier hebben jullie, maar vooral de kinderen, veel aan.

Goede verwerking voor de kinderen

De rode draad door al deze voordelen zijn natuurlijk de kinderen. Voor hen is het vreselijk dat hun ouders uit elkaar gaan. Het gesprek waarin jullie vertellen dat jullie gaan scheiden, blijft ze waarschijnlijk nog hun hele leven bij. Evenals het proces dat daarop volgt. Kinderen hebben baat bij een harmonieuze scheiding. Niet alleen voor jullie, maar ook voor hen verandert er veel in deze periode. De regelmaat die belangrijk is voor kinderen, wordt plotseling verstoord. Houd dit in het achterhoofd als zaken dreigen te escaleren. Een mediator kan helpen tijdens dit proces. Bovendien kan onze kindercoach de kinderen als neutrale partij bijstaan. Deze kan de wensen en gevoelens van de kinderen bespreken en zo helpen om de scheiding sneller een plekje te geven.

Gratis kennismaking plannen

Mediator Deventer

Wist je dat veel scheidingen die in een vechtscheiding in de rechtbank eindigen, gered hadden kunnen worden met mediation? Dat is zonde, want in de rechtbank verliezen eventuele kinderen altijd, ongeacht de uitspraak van de rechter. Een slepende scheiding heeft een schadelijke invloed op de kinderen. Iets waar ze hun hele leven nog last van kunnen hebben. Voorkom dit en neem een van onze mediators in Deventer in de arm. Tijdens mediation zijn er geen winnaars of verliezers, maar worden toekomstbestendige afspraken gemaakt waar iedereen wat aan heeft. Kies voor mediation en neem contact met ons op voor een mediator in Deventer.

Gratis kennismaking plannen

Wat wij bieden

Een scheiding is een turbulente periode. Je leven staat op zijn kop en emoties vliegen je om de oren. Het kan daarom fijn zijn om af en toe stoom af te blazen bij iemand die dichtbij je staat. Toch moet er ook veel geregeld worden in deze periode. Onze ervaren mediators in Deventer en de rest van Nederland zijn MfN gecertificeerd en kunnen deskundige begeleiding bieden. In een informele sfeer bieden wij het volgende:

  • Een gratis en vrijblijvend informatiegesprek
  • Gesprekken met een mediator bij jou in de buurt (bijvoorbeeld onze mediator in Deventer)
  • Op ons kantoor of bij jullie thuis
  • Afspraken ook ’s avonds of op zaterdag mogelijk
  • Keuze uit een vast all-in tarief of een uurtarief

Gratis kennismaking plannen

Ook samen scheiden?

Willen jullie ook een harmonieuze scheiding waar de kinderen zo min mogelijk last van hebben? Velen gingen jullie voor. Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin nemen we alles door en leggen we uit hoe de scheiding in zijn werk gaat. Alvast inlezen? In Scheiden in 6 stappen vind je meer informatie over onze werkwijze.