• adr certificaat
 • mfn certificaat
 • nmv certificaat
 • hightrust

Mediator Deventer

Zijn jij en je (ex-)partner specifiek op zoek naar een mediator in Deventer? Omdat jullie samen hebben besloten om te gaan scheiden? Dan is het goed voor te stellen dat jullie tijdens dit proces graag geadviseerd willen worden door een neutrale bemiddelaar. Bij Scheiden doe je samen staan we jullie graag bij tijdens dit proces. Ons team van specialisten helpt jullie om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen en uiteindelijk een uitkomst te vinden waar jullie beide mee akkoord zijn.

Benieuwd wat Scheiden doe je samen voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze mediatoren in Deventer.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

  Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-4010839
  Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
  Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

  Wanneer jij en je (ex-)partner samen kinderen hebben staan de belangen van hen voorop. Door ook met de kinderen in gesprek te gaan en ook hen een luisterend oor aan te bieden, kunnen zij de scheiding op een juiste manier verwerken. Ook zullen we samen met jullie een ouderschapsplan op stellen. Via deze weg leggen we jullie ideeën over de opvoeding en een omgangsregeling vast zodat hier later geen discussie over kan optreden. Onze scheidingsmediator Inge, zal hierin het voortouw nemen. Zijn jullie benieuwd naar Inge en de rest van het team van Scheiden doe je samen? Maak dan direct kennis met ons team van scheidingsadviseurs!

  Scheidingsmediators van Scheiden doe je samen

  Bij Scheiden doe je samen vinden wij het belangrijk dat het scheidingsproces zo soepel mogelijk verloopt. Wij proberen jou en je (ex-)partner dan ook zoveel mogelijk te ontzorgen op fiscaal, financieel en juridisch gebied. Afhankelijk van het aspect van jullie echtscheiding waarbij jullie de meeste hulp nodig hebben, zal een scheidingsmediator aan jullie toegewezen worden. Indien jullie zelf al veel aspecten van de scheiding hebben geregeld, kunnen wij alle documenten voor ook voor jullie nakijken—op deze manier weten jullie zeker dat jullie niets vergeten zijn. Een snelle afhandeling van jullie echtscheiding is dus ook mogelijk bij Scheiden doe je samen!

  Hebben jij en je (ex-)partner samen een koopwoning die wellicht verkocht moet worden? Of wil één van jullie in de woning blijven wonen maar weten jullie niet hoe het zit met de hypotheek? Dan kunnen wij de hulp van onze scheidingsadviseur, Johan, inschakelen. Johan is namelijk naast een scheidingadviseur, ook financieel scheidingsplanner en hypotheekadviseur. Hij kan snel en zorgvuldig een financieel overzicht voor jullie maken zodat jullie exact weten wat jullie financieel te wachten staat. Dank zij het advies van Johan kunnen jullie snel weer het oog op de toekomst richten!

  Maak kennis met Scheiden doe je samen

  Scheiden doe je samen is een familiebedrijf waarbij persoonlijk advies voorop staat. Wij vinden het belangrijk om jullie zo goed mogelijk te helpen tijdens het gehele proces van de scheiding en alle zaken die hierbij komen kijken. Om deze reden hebben wij alle kennis in huis om jullie te kunnen ontzorgen op financieel, juridisch en fiscaal gebied. Wanneer jullie specifiek op zoek zijn naar een MfN mediator in Deventer, zijn jullie bij Scheiden doe je samen aan het juiste adres. Wij zijn actief in bijna heel Nederland maar oorspronkelijk zitten ons mediators in Arnhem

  Kies voor een geregistreerd MfN mediator

  Inge is geregistreerd MfN mediator bij Scheiden doe je samen. In het verleden heeft Inge zelf te maken gehad met een echtscheiding, waardoor zij zich als geen ander kan verplaatsen in jullie situatie. Inge helpt jullie graag om het proces van de echtscheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  Scheiden met behulp van een mediator in Deventer

  Scheiden doe je samen in Deventer, met behulp van een scheidingsmediator. Schakel de hulp van Inge en jullie weten zeker dat jullie scheiding netjes en correct wordt afgehandeld. Neem contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 085 – 401 08 39. Daarnaast kun je ons ook een e-mail sturen via info@scheidendoejesamen.nl. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om samen een afspraak in te plannen. 

  Gratis kennismaking plannen