• adr certificaat
 • mfn certificaat
 • nmv certificaat
 • hightrust

Mediator Deventer

Zijn jij en je (ex-)partner specifiek op zoek naar een mediator in Deventer? Omdat jullie samen hebben besloten om te gaan scheiden? Dan is het goed voor te stellen dat jullie tijdens dit proces graag geadviseerd willen worden door een neutrale bemiddelaar. Bij Scheiden doe je samen staan we jullie graag bij tijdens dit proces. Ons team van specialisten helpt jullie om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen en uiteindelijk een uitkomst te vinden waar jullie beide mee akkoord zijn.

Benieuwd wat Scheiden doe je samen voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze mediatoren in Deventer.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

  Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-4010839
  Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
  Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

  Maak kennis met Scheiden doe je samen

  Scheiden doe je samen is een familiebedrijf waarbij persoonlijk advies voorop staat. Wij vinden het belangrijk om jullie zo goed mogelijk te helpen tijdens het gehele proces van de scheiding en alle zaken die hierbij komen kijken. Om deze reden hebben wij alle kennis in huis om jullie te kunnen ontzorgen op financieel, juridisch en fiscaal gebied. Wanneer jullie specifiek op zoek zijn naar een MfN mediator in Deventer, zijn jullie bij Scheiden doe je samen aan het juiste adres.

  Kies voor een geregistreerd MfN mediator

  Inge is geregistreerd MfN mediator bij Scheiden doe je samen. In het verleden heeft Inge zelf te maken gehad met een echtscheiding, waardoor zij zich als geen ander kan verplaatsen in jullie situatie. Inge helpt jullie graag om het proces van de echtscheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  Scheiden met behulp van een mediator in Deventer

  Scheiden doe je samen in Deventer, met behulp van een mediator. Schakel de hulp van Inge en jullie weten zeker dat jullie scheiding netjes en correct wordt afgehandeld. Neem contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 085 – 401 08 39. Daarnaast kun je ons ook een e-mail sturen via info@scheidendoejesamen.nl. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om samen een afspraak in te plannen. 

  Gratis kennismaking plannen