• adr certificaat
  • mfn certificaat
  • nmv certificaat
  • hightrust
mediator apeldoorn

Mediator Apeldoorn

Wonen jij en je (ex)-partner in Apeldoorn en zijn jullie op zoek naar een mediator in jullie woonplaats? De mediators van Scheiden doe je samen helpen jullie graag om op een respectvolle wijze een punt achter jullie huwelijk te zetten. Bij Scheiden doe je samen snappen wij immers als geen ander hoe lastig een scheiding soms kan zijn. De mediators in Apeldoorn ondersteunen jullie tijdens het gehele proces. Jullie ontvangen juridisch, fiscaal en financieel advies van onze adviseurs om zo de scheiding in goede banen te leiden. Ook bieden onze mediators een luisterend oor en een veilige plek om je emoties los te laten. Wil je meer weten over onze mediators in Apeldoorn? Maak direct kennis met ons team!

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-4010839
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Kies voor de Scheiden doe je samen mediators in Apeldoorn

Met een mediator van Scheiden doe je samen, gevestigd in onder andere Apeldoorn en Deventer, zet u op respectvolle wijze een punt achter uw huwelijk. Wij helpen u namelijk om goed te blijven communiceren met uw partner. Deze communicatie is van groot belang. Door in gesprek te gaan met uw partner en de situatie van beide kanten te bekijken, kunt u samen tot de beste oplossing komen. Een neutrale mediator Apeldoorn van Scheiden doe je samen helpt u om met elkaar in gesprek te gaan en samen tot oplossingen te komen.

Bij Scheiden doe je samen stellen wij de communicatie tussen jou en je (ex-)partner voorop. Het is immers belangrijk om te blijven praten met je (ex-)partner—dit is de beste weg om samen tot een passende oplossing te komen. Onze mediators in Apeldoorn nemen een neutrale houding aan tijdens het gesprek en voorzien jullie van passend advies. Dankzij de brede kennis van onze mediatoren in Apeldoorn kunnen wij jullie ontzorgen op fiscaal, juridisch en financieel gebied.

Wanneer jij en je (ex-)partner graag hulp ontvangen rondom de financiële aspecten van jullie scheiding, zal onze scheidingsmediator Johan jullie helpen. Johan is namelijk niet alleen een scheidingsmediator, hij is tevens een financieel scheidingsplanner en hypotheekadviseur. Samen met Johan bepreken jullie zaken rondom jullie pension, woning en overige geldzaken. Ook kunnen jullie bij Johan terecht voor vragen rondom eventuele alimentaties en de betaling hiervan.

Tijdens de scheidingsprocedure kunnen jullie ook begeleid worden door onze geregistreerde MfN mediator, Inge. Inge biedt een luisterend oor en een veilige ruimte waar jullie beide je hart kunnen luchten. Het is van belang dat jullie je beide gehoord en gezien voelen. Het is immers belangrijk om de emotionele kant van een scheiding niet uit het oog te verliezen. Met de begeleiding van Inge zullen de gesprekken in goede banen geleid worden en kan een ‘vechtscheiding’ voorkomen worden.

Voordelen van een mediator van Scheiden doe je samen

Al meer dan 10 jaar helpen wij mensen om goed met elkaar te communiceren en zo op een waardige manier uit elkaar te gaan. Als mediator met vestigingen in onder Apeldoorn en Deventer zorgen wij ervoor dat uw echtscheiding niet eindigt in een vechtscheiding. Daarnaast profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • Gratis en vrijblijvend informatiegesprek;
  • Gesprekken op kantoor of bij u thuis;
  • Ook ’s avonds of op zaterdag kunt u op afspraak komen;
  • Keuze uit vast all-in tarief of uurtarief;
  • Mogelijkheid tot gesubsidieerde rechtsbijstand.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Zijn jij en je (ex-)partner geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze mediators in Apeldoorn? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 085 – 401 08 39 of door een mail te sturen naar info@scheidendoejesamen.nl. Onze mediators in Apeldoorn voorzien jullie graag van meer informatie over onze werkwijze en over ons team! Ook kunnen jullie direct een gratis kennismakingsgesprek inplannen via onze website. Het team van Scheiden doe je samen in Apeldoorn staat voor jullie klaar!

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen