mediator apeldoorn

Mediator Apeldoorn

Wonen jij en je (ex)-partner in Apeldoorn en zijn jullie op zoek naar een mediator in jullie woonplaats? De mediators van Scheiden doe je samen helpen jullie graag om op een respectvolle wijze een punt achter jullie huwelijk te zetten. Bij Scheiden doe je samen snappen wij immers als geen ander hoe lastig een scheiding soms kan zijn. De mediators in Apeldoorn ondersteunen jullie tijdens het gehele proces. Jullie ontvangen juridisch, fiscaal en financieel advies van onze adviseurs om zo de scheiding in goede banen te leiden. Ook bieden onze mediators een luisterend oor en een veilige plek om je emoties los te laten. Wil je meer weten over onze mediators in Apeldoorn? Maak direct kennis met ons team! Wij zijn actief als mediator in Arnhem en omgeving.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Kies MfN mediators in Apeldoorn

Met een mediator van Scheiden doe je samen, gevestigd in onder andere Apeldoorn en Deventer, zet u op respectvolle wijze een punt achter uw huwelijk. Wij helpen u namelijk om goed te blijven communiceren met uw partner. Deze communicatie is van groot belang. Door in gesprek te gaan met uw partner en de situatie van beide kanten te bekijken, kunt u samen tot de beste oplossing komen. Een neutrale mediator Apeldoorn van Scheiden doe je samen helpt u om met elkaar in gesprek te gaan en samen tot oplossingen te komen.

Bij Scheiden doe je samen stellen wij de communicatie tussen jou en je (ex-)partner voorop. Het is immers belangrijk om te blijven praten met je (ex-)partner—dit is de beste weg om samen tot een passende oplossing te komen. Onze mediators in Apeldoorn nemen een neutrale houding aan tijdens het gesprek en voorzien jullie van passend advies. Dankzij de brede kennis van onze mediatoren in Apeldoorn kunnen wij jullie ontzorgen op fiscaal, juridisch en financieel gebied.

Wanneer jij en je (ex-)partner graag hulp ontvangen rondom de financiële aspecten van jullie scheiding, zal onze scheidingsmediator Johan jullie helpen. Johan is namelijk niet alleen een scheidingsmediator, hij is tevens een financieel scheidingsplanner en hypotheekadviseur. Samen met Johan bepreken jullie zaken rondom jullie pension, woning en overige geldzaken. Ook kunnen jullie bij Johan terecht voor vragen rondom eventuele alimentaties en de betaling hiervan.

Tijdens de scheidingsprocedure kunnen jullie ook begeleid worden door onze geregistreerde MfN mediator, Inge. Inge biedt een luisterend oor en een veilige ruimte waar jullie beide je hart kunnen luchten. Het is van belang dat jullie je beide gehoord en gezien voelen. Het is immers belangrijk om de emotionele kant van een scheiding niet uit het oog te verliezen. Met de begeleiding van Inge zullen de gesprekken in goede banen geleid worden en kan een ‘vechtscheiding’ voorkomen worden.

Voordelen van een mediator van Scheiden doe je samen

Al meer dan 10 jaar helpen wij mensen om goed met elkaar te communiceren en zo op een waardige manier uit elkaar te gaan. Als mediator met vestigingen in onder Apeldoorn en Deventer zorgen wij ervoor dat uw echtscheiding niet eindigt in een vechtscheiding. Daarnaast profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • Gratis en vrijblijvend informatiegesprek;
  • Gesprekken op kantoor of bij u thuis;
  • Ook ’s avonds of op zaterdag kunt u op afspraak komen;
  • Keuze uit vast all-in tarief of uurtarief;
  • Mogelijkheid tot gesubsidieerde rechtsbijstand.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Zijn jij en je (ex-)partner geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze mediators in Apeldoorn? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 085 – 401 08 39 of door een mail te sturen naar info@scheidendoejesamen.nl. Onze mediators in Apeldoorn voorzien jullie graag van meer informatie over onze werkwijze en over ons team! Ook kunnen jullie direct een gratis kennismakingsgesprek inplannen via onze website. Het team van Scheiden doe je samen in Apeldoorn staat voor jullie klaar!

Wij zijn gevestigd in Arnhem maar bieden hulp door heel het land. We zijn onder andere te vinden in de grotere steden in Nederland. Populaire locaties zijn: Mediators in UtrechtDoetinchem, Den Bosch,  AmersfoortEdeZutphen en natuurlijk Arnhem.

Johan Bosveld,
Geregistreerd financieel scheidingsadviseur (RES; CFP en RFEA geregistreerd); hypotheekadviseur en MfN Registermediator

 

Veelgestelde vragen

Waarom scheiden met een mediator?

Regelmatig wordt ons gevraagd waarom men moet kiezen voor een mediator in Apeldoorn en geen advocaat. Het meest gegeven antwoord hier op pis dat een advocaat simpelweg een stuk duurder is. Daarnaast wordt het vaak een veel langer én vervelender proces als het voor moet komen in de rechtbank. Een groot voordeel van een mediator in Apeldoorn is dat diegene rekening houdt met alle partijen (en dus ook kinderen). Mediators doen er alles aan dat voor iedereen de beste oplossing geboden wordt. Een onafhankelijk partij is altijd erg gewenst bij een scheiding.

Hoe lang duurt een traject met een mediator in Apeldoorn?

Een traject met onze mediators duurt gemiddeld 3 maanden. Echter komt het natuurlijk zeker voor dat dit sneller afgerond wordt. Dit is afhankelijk van diverse factoren. Wij streven ernaar dat jullie samen tot goede afspraken komen. Deze afspraken moeten passen bij jullie en jullie situatie. Uiteindelijk is ons doel om te bereiken dat alle partijen tevreden zijn. Zowel jijzelf, jouw ex-partner en eventuele kinderen. We kijken samen naar jullie toekomst.

Waarom kiezen voor Scheiden doe je samen?

Scheiden doe je samen doet er alles aan om jullie zoveel mogelijk te ontzorgen. Zowel op financieel, juridisch als op fiscaal gebied. Wanneer uiteindelijk de beslissing genomen is om te scheiden komen er veel emoties bij kijken. Belangrijk is dat deze niet uit het oog verloren worden. Onze mediators hebben het examen behaald tot MfN mediators. Met onze mediators ben je verzekerd van kwaliteit, onafhankelijk, neutraliteit en vertrouwen. Tevens vind je bij ons een kindercoach die jullie kinderen kan begeleiden tijdens het proces en de scheiding.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen