• adr certificaat
 • mfn certificaat
 • nmv certificaat
 • hightrust
mediation amersfoort

Mediation Amersfoort

Zijn jij en je (ex-)partner op zoek naar mediation in Amersfoort of omgeving? De mediators van Scheiden doe je samen helpen jullie graag met jullie echtscheiding. Dankzij de mediation van Scheiden doe je samen blijven jij en je (ex-)partner goed met elkaar communiceren. Onder begeleiding van één (of meer) van onze mediatoren gaan jullie met elkaar in gesprek en zorgen voor de beste oplossing, voor beide partijen. Bij Scheiden doe je samen streven we naar een goede afwikkeling van jullie echtscheiding—een afwikkeling waar beide partijen tevreden mee zijn. Via het mediation concept van Scheiden doe je samen proberen onze scheidingsadviseurs jullie zoveel mogelijk te ontzien op fiscaal, juridisch en financieel gebied. We verliezen de emoties die een echtscheiding met zich mee brengen niet uit het oog tijdens de mediation in Amersfoort. Willen jullie kennismaken met ons team van mediators? Bekijk snel onze website!

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

  Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-4010839
  Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
  Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

  Voordelen van mediation in Amersfoort

  Steeds meer mensen die gaan scheiden kiezen ervoor om een mediator in te schakelen. Bij mediation gaan jij en je (ex-)partner samen in gesprek met een scheidingsmediator. Deze mediator zal jullie ondersteunen tijdens het scheidingsproces om ervoor te zorgen dat er geen ‘vechtscheiding’ ontstaan en alle gemaakte afspraken (zonder ruzie) nagekomen worden. Mediation heeft dan ook diverse voordelen ten opzichte van een rechtszaak. Enkele voordelen zijn:

  • Mediation in Amersfoort helpt om de communicatie tussen jou en je (ex-)partner in goede banen te leiden. Goede communicatie is vooral belangrijk wanneer jij en je (ex-)partner kinderen hebben. Het belang van de kinderen moet immers vooropgesteld worden en dit gaat het best wanneer jij en je (ex-)partner goed communiceren.
  • Met behulp van mediation in Amersfoort zal de echtscheiding sneller afgerond zijn dan wanneer jullie de rechtbank inschakelen. Tijdens het mediationtraject gaan jullie samen in gesprek en komen er geen advocaten ‘tussendoor’ die de communicatielijnen verstoren.
  • Tenslotte is mediation een stuk goedkoper dan het inschakelen van advocaten en het aanspannen van een rechtszaak.

  Al met al zorgt mediation Amersfoort ervoor om tot een passende oplossing te komen voor beide partijen. Doordat er rekening gehouden worden met de standpunten en gevoelens van zowel jou als je (ex-)partner, komen de beste oplossingen tot stand. Bovendien wordt er met behulp van mediation vaak een ‘win-win’ situatie gecreëerd, in tegenstelling tot een zaak bij de rechtbank waar er altijd een ‘verliezer’ is.

  Door bij het scheiden te kiezen voor mediation bij Scheiden doe je samen, doorloopt u de scheiding op een respectvolle manier. Mediation zorgt voor een goede communicatie. Beide partijen gaan met elkaar in gesprek, spreken hun meningen, gevoelens en ideeën uit waardoor u samen tot de beste oplossing komt. Centraal bij de mediation in onze spreekkamer in Amersfoort, staat een goede afwikkeling van de scheiding.

  Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

  Zijn jij en je (ex-)partner geïnteresseerd in het mediationtraject van Scheiden doe je samen? We begrijpen maar al te goed dat het lastig is om direct een keuze te maken over hoe u uw scheiding precies wilt regelen. Daarom bieden we een kosteloos informatiegesprek aan waarin we samen de mogelijkheden voor mediation in Amersfoort met u bespreken. Zodat u zo gemoedelijk mogelijk kan scheiden in Amersfoort en omgeving. Neem dan direct contact met ons op om de mediation in Amersfoort in te plannen. Jullie kunnen ons bellen via 085 – 401 08 39 of direct mailen naar info@scheidendoejesamen.nl. Ons team van scheidingsbemiddelaars zal zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen! Wij opereren als mediator vanuit Arnhem.

  Samen scheiden geeft jullie meer

  Gratis kennismakingsgesprek plannen