scheiden in gemeenschap van goederen

Scheiden in gemeenschap van goederen

Ben je getrouwd in gemeenschap van goederen? Maar willen je partner en jij scheiden? Dan hebben jullie beide recht op een eerlijke verdeling van jullie gezamenlijke vermogen. Denk hierbij aan bezittingen, schulden en pensioen. Wanneer jij en je (ex-)partner hebben besloten om te gaan scheiden, is het verstandig om hierbij een scheidingsbemiddelaar in te schakelen. Ook wanneer jullie samen nog goed contact hebben is het verstandig om de hulp van een scheidingsadviseur in te schakelen. Zo weten jullie namelijk zeker dat alle belangrijke zaken goed geregeld worden.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

De specialisten van Scheiden doe je samen helpen je graag verder met advies op maat bij scheiding in gemeenschap van goederen. Kies samen voor een echtscheiding, in plaats van een ‘vechtscheiding’ en behaal zo de beste uitkomst voor beide partijen. Wij snappen als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om een scheiding door te zetten en daarom verliezen wij de emotionele kant van een scheiding nooit uit het oog.

Financieel advies van een specialist

Bij Scheiden doe je samen vinden we het belangrijk om jullie zo veel mogelijk te ontzorgen. Jij en je (ex-)partner hebben het emotioneel gezien al zwaar genoeg en daarom nemen wij graag zo veel mogelijk zaken bij jullie uit handen. Zo kunnen jullie voor financieel, juridisch en fiscaal advies bij ons terecht. Bij scheiden in gemeenschap van goederen zijn er ook een aantal financiële zaken die afgehandeld moeten worden. Samen met onze financieel scheidingsplanner, Johan, bespreken jullie alle zaken omtrent de woning en hypotheek, pensioen en andere geldzaken. Jullie hebben beide recht op een eerlijke verdeling van het vermogen, en vanzelfsprekend spelen de financiën hierbij een belangrijke rol. Laat je daarom goed adviseren door Johan, zodat jullie er zeker van kunnen zijn dat alles eerlijk wordt verdeeld.

Gratis kennismaking plannen

Raadpleeg een mediator van Scheiden doe je samen

Komen jullie er samen niet uit? En willen jullie graag de hulp inschakelen van een specialist? Scheiden doe je samen helpt jullie graag tijdens het gehele proces. De beslissing om uiteindelijk te gaan scheiden is niet eenvoudig geweest en het is daarom goed voor te stellen dat hierbij de nodige emoties een rol hebben gespeeld. Het team van Scheiden doe je samen helpt jullie graag op weg met persoonlijk advies op maat. Samen met Inge, de MfN registermediator, wordt ervoor gezorgd dat de scheiding zo soepel mogelijk verloopt. Dankzij de begeleiding van Inge weten jullie zeker dat de communicatie soepel verloopt en dat juridisch alles goed wordt geregeld.

Hebben jullie financiële of fiscale vragen? Dan helpt Johan jullie graag verder. Hij kan jullie alles vertellen over de eventuele hypotheek die jullie nog samen hebben, hoe het precies zit met alimentatie en of er nog eventuele toeslagen zijn waar jullie rekening mee dienen te houden.

Hebben jullie samen kinderen? Dan willen jullie natuurlijk dat zij zo min mogelijk meekrijgen van de scheiding en dat er voor hen vrijwel niets veranderd. Denise is kindercoach bij Scheiden doe je samen, en is gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen in echtscheidingssituaties. Door in gesprek te gaan met de kinderen kan zij achterhalen hoe de kinderen emotioneel gezien omgaan met de situatie en of zij ook echt snappen wat er staat te gebeuren.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen