Meer weten over alimentatie? Kom dan donderdag 5 oktober 2023 naar onze gratis thema-avond in Arnhem om alles te weten te komen over alimentatie. Klik hier voor meer informatie!

mediator nijmegen

Jouw Mediator in Nijmegen

Op zoek naar een mediator in Nijmegen of omgeving? Kies dan voor mediation in Nijmegen van de specialisten van Scheiden doe je samen. Wij proberen jullie zoveel mogelijk te ontzorgen op financieel, juridisch en fiscaal gebied. 

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis die zowel emotioneel als praktisch veel van je vraagt. Naast het verwerken van de emotionele impact, moeten er ook belangrijke beslissingen genomen worden. En bij die beslissingen geven wij ondersteuning aan beide partijen zodat we eventuele conflicten tijdig kunnen oplossen. Ook luisteren we goed naar jullie behoeften, dragen we mogelijke oplossingen aan en denken we proactief mee. Want: scheiden doe je samen. 

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Ondersteuning bij echtscheiding in Nijmegen

Wanneer jij en je ex-partner besloten hebben om samen te scheiden in Nijmegen, kan de hulp van een mediator echtscheiding in Nijmegen de oplossing bieden. Onze mediators in Nijmegen helpen bij het oplossen van conflicten en het bereiken van een gezamenlijke overeenkomst met betrekking tot verschillende aspecten zoals: woonruimte, de verdeling van bezittingen, de regeling voor de kinderen, eventuele leningen, het echtscheidingsconvenant en het berekenen van een alimentatie. 

Voor kinderen is een scheiding immers ook een grote gebeurtenis. Het is belangrijk dat er aan de kinderen wordt gedacht bij het maken van mogelijke afspraken. Door goed te communiceren en te zorgen voor een veilige en respectvolle omgeving waarin beide partners vrijuit kunnen spreken, komen we samen tot de best mogelijke oplossing. 

Volop ruimte voor emotionele aspecten 

Als je een mediator in Nijmegen bij echtscheiding wilt inschakelen, begrijpen we dat het niet altijd even makkelijk is om over alle onderwerpen te praten die besproken worden. Daarom kijken onze mediators in Nijmegen niet alleen naar de financiële, juridische en fiscale aspecten van een scheiding, maar ook naar het emotionele aspect. Want dit is minstens zo belangrijk. 

Mediator scheiding Nijmegen: bemiddeling bij scheiden

Kiezen voor een mediator in plaats van een echtscheiding advocaat in Nijmegen brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zorgen onze mediators in Nijmegen ervoor dat er geen winnaars of verliezers zijn.

Zowel de belangen van jou als je (ex-)partner worden besproken en uiteengezet. Bij het inschakelen van een advocaat in Nijmegen bij echtscheiding of bij een rechtszaak is er altijd een duidelijke verliezer en dit willen wij voorkomen. Onze mediators in Nijmegen gaan op zoek naar de best mogelijke oplossing voor beide partijen. 

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen met scheidingsmediator in Nijmegen

Als je de hulp van de mediators in Nijmegen van Scheiden doe je samen wilt inschakelen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en plan direct een kennismakingsgesprek met ons in. Tijdens dit gesprek zullen we jullie wensen en belangen bespreken en kijken hoe we jullie het beste kunnen ondersteunen.

Als je liever telefonisch met ons wil spreken, is dat ook mogelijk. Bel ons op het telefoonnummer 085 – 401 08 39 of stuur ons een e-mail naar info@scheidendoejesamen.nl. We staan klaar om jullie te helpen.

 

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen