mediator nijmegen

Mediator Nijmegen

Willen jij en je (ex-)partner een scheidingsmediator inschakelen en zijn jullie woonachtig in Nijmegen of omgeving? Neem dan eens contact op met de scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen. Bij Scheiden doe je samen snappen wij als geen ander wat jullie voelen tijdens deze lastige periode. Onze mediators in Nijmegen hebben zelf ook echtscheidingen meegemaakt en kunnen zich goed in jullie inleven. Jullie kunnen onze hulp inschakelen wanneer jij en je (ex-)partner op zoek zijn naar wat extra begeleiding tijdens het scheidingsproces. De mediators in Nijmegen zullen de gesprekken tussen jou en je (ex-)partner in de juiste banen leiden zodat ruzies en irritaties voorkomen kunnen worden. Ook kunnen wij jullie van passend advies voorzien rondom alle financiële, juridische en fiscale zaken van jullie echtscheiding. Bovendien bestaat ons team van mediatoren ook uit een kindercoach, Inge, en kunnen wij jullie kinderen ook een luisterend oor aanbieden. Ben je benieuwd naar ons team van mediator in Nijmegen? Maak dan snel kennis met het team van scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Kies voor de Scheiden doe je samen mediators in Nijmegen

Kiezen voor een mediator in plaats van een advocaat brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zorgen de mediators in Nijmegen ervoor dat er geen winnaars of verliezers zijn. Zowel de belangen van jou als je (ex-)partner worden besproken en uiteengezet. Bij het inschakelen van een advocaat of bij een rechtszaak is er altijd een duidelijke verliezer en dit willen wij voorkomen. Onze mediators in Nijmegen gaan op zoek naar de best mogelijk oplossing voor beide partijen. De belangen van jou en je (ex-)partner worden zo goed mogelijk nagestreefd zodat jullie beide tevreden zijn. Doordat we goed met elkaar blijven communiceren zal een echtscheiding vaak ook sneller verlopen. De communicatielijnen zijn kort en er kan snel geschakeld worden. Bovendien liggen de kosten bij mediaton in Nijmegen een stuk lager dan het inschakelen van een advocaat. Zelfs wanneer jullie hulp nodig hebben bij de financiële of fiscale zaken van de echtscheiding, kan dit snel en zorgvuldig geregeld worden bij Scheiden doe je samen.

Wanneer jullie hulp nodig hebben bij jullie financiën of vragen hebben over jullie (eventuele) koopwoning, zal onze scheidingsadviseur Johan jullie bijstaan. Johan is immers niet alleen een MfN Registermediator, hij is tevens een financieel scheidingsplanner en hypotheekadviseur. Johan kan jullie als geen ander van passend advies voorzien rond om eventuele partner- of kinderalimentatie, jullie koopwoning of hypotheek. Dankzij Johans ervaring als hypotheekadviseur kan hij snel en zorgvuldig een financieel overzicht maken. Zo weten jij en je (ex-)partner snel waar jullie aan toe zijn en kunnen jullie snel de focus op de toekomst leggen.

Samen scheiden in Nijmegen

Wanneer jij en je ex-partner besloten hebben om samen te scheiden in Nijmegen, kan de hulp van een mediator de oplossing bieden. Een scheiding is een emotionele gebeurtenis die je niet vaak meemaakt. Doordat een echtscheiding vaak veel emoties oproept, is het soms lastig om je hoofd er goed bij te houden. Om er toch voor te zorgen dat jullie scheiding soepel verloopt, kan een mediator van Scheiden doe je samen jullie begeleiden tijdens het scheidingsproces.

Samen met onze mediators zullen we ervoor zorgen dat jullie echtscheiding geen vechtscheiding wordt. Het team van Scheiden doe je samen begeleid jullie zowel in de juridische, financiële en fiscale aspecten van jullie echtscheiding in Nijmegen. Wij kunnen jullie van advies voorzien rondom jullie koopwoning, eventuele leningen, de echtscheidingsconvenant en het berekenen van een alimentatie. Ook wanneer jij en je ex-partner samen kinderen hebben kunnen wij hen begeleiden. Voor kinderen is een scheiding immers ook een grote gebeurtenis. Het is hierom zeer belangrijk dat er aan de kinderen wordt gedacht bij het maken van mogelijke afspraken. Door bovendien de gevoelens en wensen van de kinderen uitgebreid te bespreken, wordt het voor het kind makkelijker om de scheiding te verwerken.  Wanneer iedereen goed met elkaar communiceert en naar elkaar luistert, komen we samen tot de best mogelijk oplossingen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Willen jij de hulp van de mediators in Nijmegen van Scheiden doe je samen inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en plan direct een kennismakingsgesprek met ons in. Tijdens dit gesprek zullen we jullie wensen en belangen bespreken en kijken we wat we voor jullie kunnen betekenen. Willen jullie het liefst met ons bellen? Dan kan dit ook! Bel ons direct via het telefoonnummer 085 – 401 08 39 of stuur ons een mail naar info@scheidendoejesamen.nl.

 

Veelgestelde vragen

Waarom scheiden met een mediator?

Regelmatig krijgen wij de vraag waarom mensen liever voor een mediator in Nijmegen kiezen dan voor een advocaat. Het meest voorkomende antwoord hierop is dat een advocaat nu eenmaal veel duurder is. Daarnaast wordt het vaak een veel langer en arbeidsintensiever proces wanneer het in de rechtbank moet worden opgelost. Het grote voordeel van een Nijmeegse mediator is dat deze rekening houdt met alle partijen (ook kinderen). Een onafhankelijk partij zal altijd hun best doen om voor iedereen de beste oplossing te bieden.

Hoe lang duurt een traject met een mediator in Nijmegen?

Onze mediators doen er gemiddeld 3 maanden over om een ​​traject af te handelen. Dit zal echter zeker sneller kunnen plaatsvinden. Dit hangt af van verschillende factoren. Wij streven ernaar dat jullie samen tot goede afspraken komen. Deze afspraken moeten bij u en uw omstandigheden passen. Uiteindelijk is ons doel dat alle partijen tevreden zijn. U, uw ex-partner en eventuele kinderen. Laten we samen naar jullie toekomst kijken.

Waarom kiezen voor Scheiden doe je samen?

Scheiden doe je samen en we zullen er alles aan doen om je last zo veel mogelijk te verlichten. Financieel, juridisch en financieel. Wanneer uiteindelijk de beslissing genomen is om te scheiden komen er veel emoties bij kijken. Het is belangrijk om deze niet over het hoofd te zien. Onze mediators zijn geslaagd voor het examen om MFN-mediators te worden. Bij onze bemiddelaars krijgt u de garantie van kwaliteit, onafhankelijkheid, neutraliteit en vertrouwen. Ook vind je bij ons een kindercoach die jullie kinderen kan begeleiden in het hele traject.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen