Wanneer u de knoop heeft doorgehakt om te gaan scheiden, biedt de mediator van Scheiden doe je samen in Tiel u de ondersteuning die u nodig heeft. Wij zijn van mening dat u juist wanneer u in scheiding ligt goed met elkaar moet communiceren. Vertel elkaar over uw gevoelens en wensen en heb respect voor elkaars ideeën. Omdat bij scheiden de communicatie niet altijd goed is, helpt een mediator in Tiel u hier graag bij.

Houd bij scheiden de communicatie goed dankzij een mediator in Tiel

Tegenwoordig kiezen mensen er steeds vaker voor om een mediator in te schakelen in plaats van meteen naar de rechtbank te stappen. Daar zijn we bij Scheiden doe je samen blij mee. Door middel van goede communicatie onder begeleiding van een mediator kunt u de scheiding vaak zelf afhandelen en hoeft er geen rechter aan te pas te komen. Dat is wel zo fijn voor uw gemoedstoestand in deze toch al turbulente tijd. Met mediation tijdens scheiding creëert u een situatie waar beide partijen respect voor hebben: een typisch geval van win-win dus.

Handel uw scheiding respectvol af met de hulp van een mediator

Kiest u ook voor een respectvolle manier van scheiden door een mediator van Scheiden doe je samen in Tiel in te schakelen? Kom dan gerust eens langs voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek op ons kantoor. Dit gesprek kan ook bij u thuis. Maak hiervoor wel even een afspraak door te bellen naar het nummer 085 – 40 10 839. Ook voor vragen kunt u natuurlijk even bellen. Wij opereren door het hele land en zijn gevestigd als mediator in Arnhem. We zijn onder andere te vinden in de grotere steden in Nederland en dus actief als mediator in Utrecht maar ook zeker als mediator in Doetinchem.

Gratis kennismakingsgesprek plannen

Goed om te weten

diensten scheiden doe je samen
Wat kunnen wij jullie bieden
  • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Keuze voor een uur- of vast tarief
  • Afspraken ook in de avonden en op de zaterdag mogelijk
  • Een eigen kindercoach
  • Een eigen hypotheekadviseur
  • Gesubsidieerde rechtsbijstand
veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen

Scheiden? Hier vind je antwoorden. Wij hebben de meest inhoudelijk gestelde vragen voor je op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan:

scheidingsformulieren
Voor jullie uitgezocht

Wij hebben veel informatie in handige documenten gebundeld. Daarnaast zijn er formulieren/documenten die jullie tijdens of na een scheiding nodig kunnen hebben.
Deze formulieren/documenten kun je hier downloaden.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen