hulp bij scheiding

Hulp bij scheiding

Soms is hulp bij een scheiding erg belangrijk. Een echtscheiding is vaak een emotioneel proces waarbij het moeilijk is om aan alles te denken. Bovendien kan het lastig zijn om alles grondig met je ex-partner te bespreken—oplopende emoties voorkomen vaak dat er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Toch hoeft het inschakelen van hulp bij scheiding niet perse te betekenen dat jullie in een vechtscheiding zitten.

Er zijn bij een scheiding veel zaken die juist geregeld moeten worden, wat kan zorgen voor een overweldigend gevoel. Denk bijvoorbeeld aan zaken rondom jullie financiën, jullie kinderen, het huis en dan hebben we het nodig niet eens over de juridische  documentatie. Ongeacht wat jullie reden is dat jullie hulp nodig hebben bij de scheiding, wij bij Scheiden doe je samen helpen jullie graag verder.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Hulp bij echtscheiding

Willen jij en je ex-partner graag de scheiding goed afronden? Zijn er kinderen in het spel voor wie jullie de best mogelijke regeling willen? Dan is een beetje hulp bij scheiding meestal gewenst. Schakel dan de hulp van één van onze scheidingsmediators in. Samen met onze mediators gaan jullie in gesprek en krijgen jullie begeleiding bij het maken van afspraken. Door te communiceren en te luisteren naar elkaars wensen komen jullie samen tot de best mogelijk oplossing.

Het team van scheidingscoaches staat voor jullie klaar en beantwoorden al jullie vragen! Wil je bijvoorbeeld weten hoe jullie een echtscheidingsconvenant opstellen? Zijn jullie geïnteresseerd in onze hulp bij het (her)berekenen van de alimentatie? Zijn jullie op zoek naar hypotheekadvies? Of hebben jullie hulp nodig bij gemoedelijk uit elkaar gaan? Neem direct contact met ons op en de scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen staan je te woord!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Weten jij en je ex-partner niet hoe het verder moet met de scheiding? Zitten jullie wel op één lijn, maar hebben jullie geen idee hoe je het aan moet pakken? Wij bij Scheiden doe je samen helpen jullie graag verder. Wij snappen als geen ander dat er van alles komt kijken bij een echtscheiding—wij bieden hierom graag op alle fronten onze hulp aan!

Gratis kennismaking plannen

Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@scheidendoejesamen.nl. Ook kun je direct onze scheidingscoaches spreken door te bellen naar 085 – 401 08 39. Het is ook mogelijk om direct een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Dit doe je via het kennismakingsformulier op onze website. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om een afspraak in te plannen! Weet u dat ook we ook speciale aandacht hebben voor Autisme en Scheiden?