Mediator in Doesburg: Samen Scheiden met Scheiden Doe Je Samen

Op zoek naar hulp bij het scheiden in Doesburg of omstreken? Scheiden Doe Je Samen helpt jullie als ervaringsdeskundige graag verder. Wij begeleiden beide partijen door middel van mediation om tot een gezamenlijke overeenkomst te komen, waarbij we rekening houden met ieders belangen.

Echtscheiding in Doesburg: de juiste begeleiding

Scheiden is geen gemakkelijke beslissing. Bij het nemen van de stap om te scheiden in Doesburg komen er veel vragen naar boven, zoals: wat nu? En waar moeten jullie op letten? Een mediator bij echtscheiding in Doesburg kan hierbij helpen.

Onze mediators helpen jullie samen de juiste beslissingen te nemen, wat van groot belang is, vooral als er kinderen bij betrokken zijn.

Gedurende het hele proces worden jullie begeleid. Onze mediator voorziet in de nodige informatie, geeft advies en zorgt voor een eerlijke verdeling van bezittingen en huisvesting, met oog voor jullie belangen en die van de kinderen. Vooral bij kinderen is een goed ouderschapsplan cruciaal, en zelfs wettelijk verplicht. Dit plan biedt duidelijkheid en voorkomt onenigheid.

Het is essentieel dat dit plan zorgvuldig wordt opgesteld en dat jullie beiden achter de gemaakte afspraken staan. Zo kunnen jullie respectvol met elkaar omgaan zonder dat de kinderen hieronder lijden.

De voordelen van een mediator in Doesburg

Wij streven ernaar jullie zoveel mogelijk te ontzorgen op financieel, juridisch en fiscaal gebied, met aandacht voor de emotionele kant.

  • Onze bemiddelaars bieden ook een luisterend oor. Wij creëren een veilige plek waar iedereen zijn of haar gevoelens kan uiten.
  • Alle gesprekken tussen jou en je ex-partner worden begeleid.
  • Dankzij onze brede kennis bieden wij ondersteuning op financieel, juridisch en fiscaal gebied, waarbij we alle partijen proberen te ontzorgen.
  • We streven naar de beste oplossing voor alle betrokkenen, waarbij we zowel jouw wensen, die van je ex-partner als die van eventuele kinderen in overweging nemen.

Ruimte voor emoties

Bij het inschakelen van een mediator in Doesburg begrijpen we dat het niet altijd gemakkelijk is om over alle onderwerpen te praten. Daarom besteden we, naast de zakelijke kant, ook aandacht aan de emotionele aspecten van de scheiding.

Team van Scheiden doe je samen

Het team van Scheiden Doe Je Samen bestaat niet alleen uit mediators. Naast mediators hebben we ook een kindercoach, financieel planner en hypotheekadviseur in ons team. Als jij en je (ex-)partner gezamenlijke schulden of leningen hebben, kan onze financieel planner, Johan, jullie hierbij ondersteunen. Johan is tevens hypotheekadviseur, dus hij kan jullie ook uitstekend adviseren over jullie hypotheek. Misschien willen jullie weten of een van jullie in de koopwoning kan blijven wonen? Of hebben jullie meer informatie nodig over het aflossen van de hypotheek? Johan staat klaar om jullie hierbij verder te helpen!

Kies voor mediation in Doesburg

Aarzel niet en schakel tijdig de hulp in van een scheidingsexpert van Scheiden Doe Je Samen. Je kunt bij ons een gratis kennismakingsgesprek aanvragen voor mediation in Doesburg. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en belangen en kijken we hoe we jullie het beste kunnen ondersteunen.

Als je liever telefonisch met ons wilt spreken, is dat ook mogelijk. Bel ons op 085 018 5621 of stuur ons een e-mail naar info@scheidendoejesamen.nl. We staan klaar om jullie te helpen.

Johan Bosveld,
Geregistreerd financieel scheidingsadviseur (RES; CFP en RFEA geregistreerd); hypotheekadviseur en MfN Registermediator

 

Gratis kennismakingsgesprek plannen

Goed om te weten

diensten scheiden doe je samen
Wat kunnen wij jullie bieden
  • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Keuze voor een uur- of vast tarief
  • Afspraken ook in de avonden en op de zaterdag mogelijk
  • Een eigen kindercoach
  • Een eigen hypotheekadviseur
  • Gesubsidieerde rechtsbijstand
veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen

Scheiden? Hier vind je antwoorden. Wij hebben de meest inhoudelijk gestelde vragen voor je op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan:

scheidingsformulieren
Voor jullie uitgezocht

Wij hebben veel informatie in handige documenten gebundeld. Daarnaast zijn er formulieren/documenten die jullie tijdens of na een scheiding nodig kunnen hebben.
Deze formulieren/documenten kun je hier downloaden.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen