scheidingsadviseur van scheiden doe je samen

Scheidingsadviseur: advies bij scheiden

Ben jij of zijn jullie op zoek naar een scheidingsadviseur? Hebben jij en je ex-partner besloten om uit elkaar te gaan, maar willen jullie toch zorgen voor de beste uitkomst mogelijk? Staat het regelen van belangrijke zaken voor jullie kinderen op nummer één? Kortom, kiezen jullie voor een echtscheiding in plaats van een “vechtscheiding”? Dan zijn jullie bij Scheiden doe je samen aan het juiste adres. Wij opereren onder andere in de grotere steden in Nederland en zijn dus bijvoorbeeld actief als mediator in Utrecht en mediator in Arnhem.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Bij Scheiden doe je samen snappen wij hoe moeilijk het kan zijn om een scheiding goed af te ronden. Er zijn talloze afspraken die gemaakt moeten worden en vaak staat je hoofd er niet na. Dat het scheidingsproces een emotionele tijd is, is zeer begrijpelijk. Daarom helpt Scheiden doe je samen je graag verder met de beste hulp mogelijk. Met de scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen zorgen wij er samen voor dat alles goed geregeld wordt. Denk hierbij aan advies over de financiële aspecten, de hypotheek, de alimentatie en over juridische, fiscale én wettelijke zaken. Dit advies wordt verpakt in ons mediation concept. Bij Scheiden doe je samen verliezen we de emotionele kant van een scheiding namelijk niet uit het oog. Wil je meer weten over ons team? Maak direct kennis!

Financieel advies bij scheiding van een scheidingsadviseur

Bij Scheiden doe je samen willen wij jullie graag zo veel mogelijk ontzorgen op financieel, juridisch en fiscaal gebied. Samen met onze financieel scheidingsplanner, Johan, worden jullie voorzien van informatie over de woning, geldzaken en het pensioen. Wanneer jullie kinderen hebben, wordt er ook uitleg gegeven over de alimentatie en de mogelijke betaling hiervan. Er komt bij een scheiding veel op je af. Jullie gaan scheiden? En nu? Wij hebben een stappenplan voor een scheiding gemaakt om je hierbij te helpen.

Daarnaast is Johan ook werkzaam als hypotheekadviseur en beschikt hij over de benodigde kennis om jullie in hypotheekadvies te voorzien. Doordat Johan van het begin betrokken is bij de scheidingsprocedure kan hij als geen ander advies geven over jullie huidige hypotheek. Wie kan immers in het huis blijven wonen? Kan er aan de maandelijkse hypotheeklasten voldaan worden samen met de betaling van alimentatie? Met de hulp van Scheiden doe je samen worden al deze vragen beantwoord en komen we tot de best mogelijke oplossing.

Gratis kennismaking plannen

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Ben je geïnteresseerd in een gratis kennismakingsgesprek met één van onze scheidingsadviseurs? Wil je meer informatie over onze werkwijzen? Of ben je simpelweg op zoek naar advies over je scheiding? Neem dan contact met ons op! Bij Scheiden doe je samen staan al onze scheidingsadviseurs voor je klaar en helpen we je graag verder. Je kunt bij ons terecht voor advies en informatie, maar we zijn ook een plek om je hart te luchten.

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 401 08 39 of door een mail te sturen naar info@scheidendoejesamen.nl. Ook kun je direct een gratis kennismakingsgesprek inplannen op onze website. Onze scheidingsadviseurs nodigen je van harte uit op één van onze locaties!

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen