mediator utrecht

Mediator Utrecht

Wanneer jij en je (ex-)partner woonachtig zijn in Utrecht of omstreken en op zoek zijn naar een Mediator in Utrecht, schakel dan de hulp in van Scheiden doe je samen. Scheiden doe je samen heeft spreekkamers door heel Nederland waaronder in de provincie Utrecht. Onze scheidingsmediators zullen jij en je (ex-)partner tijdens het gehele scheidingsproces ondersteunen. Wij bieden een luisterend oor en een plek waar je je hart kan luchten maar voorzien jullie ook van juridisch, fiscaal en financieel advies. Ook hebben wij een kindercoach in ons team die jullie eventuele kinderen tijdens dit lastige proces kan begeleiden. Samen gaan we ervoor om de echtscheiding in de beste banen te leiden. Alleen dan komen we tot een oplossing waar alle partijen tevreden mee zijn. Willen jullie meer weten over het team van Scheiden doe je samen? Maak dan direct kennis met ons via de website!

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Kies voor de Scheiden doe je samen mediators in Utrecht

Ons team is zeer divers en kan jou en je (ex-)partner hierdoor op verschillende fronten ondersteunen. Bij Scheiden doe je samen hanteren wij namelijk altijd ons mediation concept: “Mensen die gaan scheiden zoveel mogelijk ontzorgen op financieel, juridisch en fiscaal gebied. De emotionele kant die een scheiding met zich mee brengt verliezen wij ook niet uit het oog.”. Wanneer jullie dus op zoek zijn naar een mediator in Utrecht, zijn jullie bij ons aan het juiste adres!

Het team van Scheiden doe je samen bestaat niet uitsluitend uit mediators in Utrecht. Wij hebben naast mediators ook een kindercoach, financieel planner en hypotheekadviseur in ons team. Wanneer jij en je (ex-)partner gezamenlijke schulden of leningen hebben, kan onze financieel planner Johan, jullie hierbij ondersteunen. Johan is tevens hypotheekadviseur dus hij kan jullie ook als geen ander van advies voor zien rondom jullie hypotheek. Wellicht willen jullie weten of één van jullie in de koopwoning kan blijven wonen? Of willen jullie meer informatie over de aflossing van de hypotheek? Johan helpt jullie hier verder bij!

Jullie (eventuele) kinderen kunnen bij onze kindercoach Inge terecht. Inge is namelijk niet alleen een geregistreerd MfN mediator, maar is ook een gecertificeerde kindercoach. Inge zal jullie kinderen een veilige plek aanbieden waar zij hun hart kunnen lucht. Door met ze in gesprek te gaan kunnen ook de kinderen de echtscheiding op een juiste manier verwerken. Zo blijft de goede band met de ouders intact en zullen de kinderen niet met opgekropte gevoelens blijven zitten. Jullie willen toch ook het beste voor jullie kind? De mediators in Utrecht van Scheiden doe je samen helpen jullie graag hierbij!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Willen jij en je (ex-)partner de hulp van mediators in Utrecht inschakelen? Zoeken jullie daarbij ook ondersteuning op financieel of fiscaal gebied? Of hebben jullie kinderen en willen jullie hen ook de mogelijkheid geven om de scheiding goed te verwerken? Dan is het team van Scheiden doe je samen zeer geschikt voor jullie! Met behulp van onze mediators in Utrecht zal jullie echtscheiding soepel en zonder ruzie afgerond worden. Wil je meer weten over onze diensten of heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan vooral contact met ons op door te bellen naar 085 – 401 08 39 of mail ons via info@scheidendoejesamen.nl. Ook kunnen jullie direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons inplannen via het online formulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om een datum te prikken! Wij zijn gevestigd in Arnhem maar bieden hulp door heel het land. We zijn onder andere te vinden in de grotere steden in Nederland. Populaire locaties zijn: Mediators in DeventerDoetinchem, Den Bosch, ApeldoornAmersfoort, Ede , Zutphen en natuurlijk Arnhem.

Johan Bosveld,
Geregistreerd financieel scheidingsadviseur (RES; CFP en RFEA geregistreerd); hypotheekadviseur en MfN Registermediator

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen