mediator den bosch

Mediator Den Bosch

Met behulp van onze mediators in Den Bosch kunnen jij en je (ex-)partner jullie scheiding op een juiste manier afronden. Dankzij onze mediators heeft u uw scheiding spoedig achter de rug. De mediatoren van Scheiden doe je samen hebben één allesomvattend doel: een oplossing creëren waar jullie beiden achter staan. We gaan met jullie samen in gesprek en staan stil bij de standpunten van jou en je (ex-)partner. Door te blijven communiceren komen we samen tot de best mogelijke oplossing waar u en uw partner het beide mee eens zijn. Onze mediators in Den Bosch zullen jullie het gehele proces ondersteunen om zo de scheiding goed af te ronden. De scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen ontzorgen jullie graag op juridisch, fiscaal en financieel gebied. Bovendien bieden wij graag een luisterend oor aan jullie en aan eventuele kinderen. Maak direct kennis met de scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen! Kies voor de beste manier om  uit elkaar te gaan, kies voor mediation.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Een vechtscheiding is te voorkomen met een mediator in Den Bosch

Nog steeds eindigen veel huwelijken in een vechtscheiding. Dat is zonde, want door goed te communiceren en respect te hebben voor elkaars wensen kunt u uw scheiding veel beter afwikkelen. Een professionele en onafhankelijke mediator bij scheiding in de regio Oss kan u helpen om op gelijkwaardige wijze met elkaar in gesprek te gaan en de gevolgen van het scheiden te bespreken.

Speciale aandacht voor uw kinderen

Gaat u scheiden met kinderen? Dan kunt u bij Scheiden doe je samen in de regio Oss niet alleen terecht voor een mediator, maar ook voor een speciale kindercoach. De kindercoach gaat in gesprek met uw kinderen om de gevoelens, wensen en meningen van uw kind te bespreken. Wij hechten veel waarde aan de zaken die de kinderen zelf graag willen.

Kies voor de Scheiden doe je samen mediators in Den Bosch

Bij Scheiden doe je samen streven wij graag naar situatie waar zowel jij als je (ex-)partner tevreden mee zijn. Ongeacht bij welk aspect van jullie echtscheiding jullie hulp nodig hebben, de mediators van Scheiden doe je samen helpen jullie graag! Dankzij ons gevarieerde team van mediators in Den Bosch, kunnen wij jullie van passend advies voorzien rondom alle financiële, juridische of fiscale aspecten. De emotionele kant die een echtscheiding met zich mee brengt verliezen wij ook niet uit het oog. Onze mediators weten immers uit eigen ervaring hoe lastig en emotioneel een scheiding soms kan zijn. Wij bieden jullie dan ook graag een luisterend oor aan!

Onze mediators in Den Bosch zullen het gehele scheidingsproces samen met jullie doorlopen. Afhankelijk van de aspecten waarbij jullie hulp nodig hebben, zullen er één of meerdere bemiddelaars aan jullie toegewezen worden. Onze gecertificeerde scheidingsmediator Inge kan jullie tijdens het gehele scheidingsproces begeleiden. Inge is bovendien universitair geschoold op het gebied van personen- en familierecht en kan jullie ook adviseren over de juridische aspecten van een echtscheiding. Wanneer jij en je (ex-)partner een gezamenlijk koophuis, lening of schuld hebben, zal onze scheidingsmediator Johan jullie helpen. Johan is immers ook financieel planner en hypotheekadviseur en kan jullie van passend advies voorzien rondom alle fiscale en financiële zaken van een echtscheiding. Wij opereren door het hele land en zijn gevestigd als mediator in Arnhem. We zijn onder andere te vinden in de grotere steden in Nederland en dus actief als mediator in Utrecht of mediator in Apeldoorn maar ook zeker als mediator in Doetinchem, mediator in Amersfoort, mediator in Ede en mediator in Zutphen.

Johan Bosveld,
Geregistreerd financieel scheidingsadviseur (RES; CFP en RFEA geregistreerd); hypotheekadviseur en MfN Registermediator

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen