Meer weten over alimentatie? Kom dan 7 februari 2023 naar onze thema-avond om alles te weten te komen over alimentatie. Klik hier voor meer informatie!

mediator den bosch

Mediator Den Bosch

Met behulp van onze mediators in Den Bosch kunnen jij en je (ex-)partner jullie scheiding op een juiste manier afronden. Dankzij onze mediators heeft u uw scheiding spoedig achter de rug. De mediatoren van Scheiden doe je samen hebben één allesomvattend doel: een oplossing creëren waar jullie beiden achter staan. We gaan met jullie samen in gesprek en staan stil bij de standpunten van jou en je (ex-)partner. Door te blijven communiceren komen we samen tot de best mogelijke oplossing waar u en uw partner het beide mee eens zijn. Onze mediators in Den Bosch zullen jullie het gehele proces ondersteunen om zo de scheiding goed af te ronden. De scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen ontzorgen jullie graag op juridisch, fiscaal en financieel gebied. Bovendien bieden wij graag een luisterend oor aan jullie en aan eventuele kinderen. Maak direct kennis met de scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen! Kies voor de beste manier om  uit elkaar te gaan, kies voor mediation.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Een vechtscheiding is te voorkomen met een mediator in Den Bosch

Nog steeds eindigen veel huwelijken in een vechtscheiding. Dat is zonde, want door goed te communiceren en respect te hebben voor elkaars wensen kunt u uw scheiding veel beter afwikkelen. Een professionele en onafhankelijke mediator bij scheiding in de regio Oss kan u helpen om op gelijkwaardige wijze met elkaar in gesprek te gaan en de gevolgen van het scheiden te bespreken.

Speciale aandacht voor uw kinderen

Gaat u scheiden met kinderen? Dan kunt u bij Scheiden doe je samen in de regio Oss niet alleen terecht voor een mediator, maar ook voor een speciale kindercoach. De kindercoach gaat in gesprek met uw kinderen om de gevoelens, wensen en meningen van uw kind te bespreken. Wij hechten veel waarde aan de zaken die de kinderen zelf graag willen.

Kies voor de Scheiden doe je samen mediators in Den Bosch

Bij Scheiden doe je samen streven wij graag naar situatie waar zowel jij als je (ex-)partner tevreden mee zijn. Ongeacht bij welk aspect van jullie echtscheiding jullie hulp nodig hebben, de mediators van Scheiden doe je samen helpen jullie graag! Dankzij ons gevarieerde team van mediators in Den Bosch, kunnen wij jullie van passend advies voorzien rondom alle financiële, juridische of fiscale aspecten. De emotionele kant die een echtscheiding met zich mee brengt verliezen wij ook niet uit het oog. Onze mediators weten immers uit eigen ervaring hoe lastig en emotioneel een scheiding soms kan zijn. Wij bieden jullie dan ook graag een luisterend oor aan!

Onze mediators in Den Bosch zullen het gehele scheidingsproces samen met jullie doorlopen. Afhankelijk van de aspecten waarbij jullie hulp nodig hebben, zullen er één of meerdere bemiddelaars aan jullie toegewezen worden. Onze gecertificeerde scheidingsmediator Inge kan jullie tijdens het gehele scheidingsproces begeleiden. Inge is bovendien universitair geschoold op het gebied van personen- en familierecht en kan jullie ook adviseren over de juridische aspecten van een echtscheiding. Wanneer jij en je (ex-)partner een gezamenlijk koophuis, lening of schuld hebben, zal onze scheidingsmediator Johan jullie helpen. Johan is immers ook financieel planner en hypotheekadviseur en kan jullie van passend advies voorzien rondom alle fiscale en financiële zaken van een echtscheiding. Wij opereren door het hele land en zijn gevestigd als mediator in Arnhem. We zijn onder andere te vinden in de grotere steden in Nederland en dus actief als mediator in Utrecht of mediator in Apeldoorn maar ook zeker als mediator in Doetinchem, mediator in Amersfoort, mediator in Ede en mediator in Zutphen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Willen jij en je (ex-)partner een gesprek inplannen met één van onze adviseurs in Den Bosch? Bel dan direct naar 085 – 401 08 39 of stuur een mail naar info@scheidendoejesamen.nl. Ook kunnen jullie direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons inplannen via onze website. Het team van Scheiden doe je samen zal zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om een afspraak in te plannen!

Veelgestelde vragen

Waarom scheiden met een mediator?

Wij krijgen de vraag vaak: waarom kiezen voor een mediator en geen advocaat in Den Bosch? Ons antwoord hierop is dat een advocaat simpelweg een stuk duurder is. Tevens is het vaak een veel langer én vervelender proces als het via de rechtbank moet. Een mediator houdt rekening met alle partijen. Dus zowel met jou, je ex als met eventuele kinderen. Zij willen voor iedereen de beste oplossing. Er komen tijdens een scheiding veel verschillende gevoelens naar boven. Daarom is het fijn om een onafhankelijke partij in te schakelen om jullie door dit proces te begeleiden.

Hoe lang duurt een traject met een mediator in Den Bosch?

De gemiddelde duur binnen ons kantoor is ongeveer 3 maanden. Het wordt wel eens sneller afgerond, dit is afhankelijk van diverse factoren. Voor ons het is voornamelijk belangrijk dat jullie samen tot goede afspraken komen die passen bij jullie en jullie situatie. We kijken samen met jullie naar de toekomst en streven ernaar dat alle partijen tevreden zijn.

Waarom kiezen voor Scheiden doe je samen?

Wij streven ernaar om jullie zoveel mogelijk te ontzorgen op financieel, juridisch en fiscaal gebied. Bij een scheiding komen veel emoties kijken en deze verliezen wij dan ook zeker niet uit het oog. Onze mediators hebben het examen behaald tot MfN mediators. Met onze mediators ben je verzekerd van kwaliteit, onafhankelijk, neutraliteit en vertrouwen. Tevens vind je bij ons een kindercoach die jullie kinderen kan begeleiden tijdens het proces en de scheiding.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen