• adr certificaat
  • mfn certificaat
  • nmv certificaat
  • hightrust

Dankzij een mediator in Den Bosch heeft u uw scheiding spoedig achter de rug. Dat niet alleen, als u gaat scheiden, helpt een mediator in omgeving Oss u tot een oplossing te komen waar u en uw partner het beide mee eens zijn. Kiest u ook voor de beste manier om uit elkaar te gaan? Kom dan langs voor een vrijblijvend adviesgesprek bij Scheiden doe je samen.

Een vechtscheiding is te voorkomen met een mediator in Den Bosch

Nog steeds eindigen veel huwelijken in een vechtscheiding. Dat is zonde, want door goed te communiceren en respect te hebben voor elkaars wensen kunt u uw scheiding veel beter afwikkelen. Een professionele en onafhankelijke mediator in de regio Oss kan u helpen om op gelijkwaardige wijze met elkaar in gesprek te gaan en de gevolgen van het scheiden te bespreken.

Speciale aandacht voor uw kinderen

Heeft u samen kinderen? Dan kunt u bij Scheiden doe je samen in de regio Oss niet alleen terecht voor een mediator, maar ook voor een speciale kindercoach. De kindercoach gaat in gesprek met uw kinderen om de gevoelens, wensen en meningen van uw kind te bespreken. Wij hechten veel waarde aan de zaken die de kinderen zelf graag willen.

Kom samen tot een regeling waar u beide mee eens bent

Scheiden met hulp van een mediator in regio Oss zorgt voor een win-win situatie. Dankzij de mediator in Den Bosch komt u tot een oplossing waarover u beide tevreden bent. Dat is wel anders dan wanneer u een rechter zou inschakelen. Kiest u er ook voor om samen tot een oplossing te komen, onder begeleiding van een mediator? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor belt u naar het volgende nummer: 085 – 40 10 839. Heeft u eerst nog wat vragen? Ook dan kunt u natuurlijk altijd gewoon even bellen.

Gratis kennismakingsgesprek plannen

Goed om te weten

diensten scheiden doe je samen
Wat kunnen wij jullie bieden
  • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Keuze voor een uur- of vast tarief
  • Afspraken ook in de avonden en op de zaterdag mogelijk
  • Een eigen kindercoach
  • Een eigen hypotheekadviseur
  • Gesubsidieerde rechtsbijstand
veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen

Scheiden? Hier vind je antwoorden. Wij hebben de meest inhoudelijk gestelde vragen voor je op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan:

scheidingsformulieren
Voor jullie uitgezocht

Wij hebben veel informatie in handige documenten gebundeld. Daarnaast zijn er formulieren/documenten die jullie tijdens of na een scheiding nodig kunnen hebben.
Deze formulieren/documenten kun je hier downloaden.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen