• adr certificaat
  • mfn certificaat
  • nmv certificaat
  • hightrust

Mediator in Doetinchem nodig?

Op zoek naar een Mediator in Doetinchem? Scheiden doe je Samen is door heel Nederland in te schakelen, zo ook in Doetinchem. Wij helpen je te communiceren met je partner en afspraken op papier te zetten waar jullie jaren later nog achter zullen staan. Hierbij is goed luisteren naar elkaars wensen, ideeën en gevoelens belangrijk. Vanuit wederzijds respect ontstaan immers de beste beslissingen. Volgens ons is dit de beste manier om een scheiding goed af te ronden.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-4010839
Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Mediator Doetinchem

Te vaak eindigen scheidingen nog in de rechtbank. Terwijl dit in veel gevallen voorkomen had kunnen worden. Zonde, vinden we bij Scheiden doe je Samen. In de rechtbank is namelijk altijd een verliezer. En mochten er kinderen in het spel zijn, dan behoren zij altijd tot de verliezende partij. Tijdens mediation zijn er geen winnaars of verliezers, maar profiteren alle partijen van de gemaakte afspraken. Kies voor mediation en neem contact met ons op voor een mediator in Doetinchem.

Voordelen mediation

Overwegen jullie mediation? Velen gingen jullie voor. En om goede redenen, want mediation heeft veel voordelen ten opzichte van een advocaat in de arm nemen of de scheiding in de rechtszaal uitvechten. Ten eerste blijft de communicatie tussen ex-partners goed dankzij mediation. De scheiding is immers samen opgelost. Verder is een scheiding sneller afgerond en goedkoper met mediation, dan in de rechtszaal. Wat veel mensen ook een belangrijk voordeel van mediation vinden, is dat de scheiding informeel blijft. Jullie worden het samen eens over gemaakte afspraken, waardoor deze in de regel toekomstbestendiger zijn dan opgelegde regels door de rechter. Kortom, iedereen profiteert nog jaren van scheiden met mediation.

Gratis kennismaking plannen

Scheiden met kinderen

Gaan jullie scheiden met kinderen? Met name voor hen is het belangrijk om de scheiding zo goed mogelijk te regelen. Jullie belangen wegen natuurlijk mee tijdens mediation, maar die van de kinderen staan voorop. Het doel is om hen zo min mogelijk te belasten met de scheiding en alle handvatten te bieden om alles zo snel en goed mogelijk te verwerken. Onze mediators in Doetinchem bieden ook speciale kinderbegeleiding aan. Onze kindercoach kan uw kinderen helpen met de verwerking van de scheiding. Deze vormt een neutrale partij en kan wensen en gevoelens met de kinderen bespreken, om ze te helpen wennen aan hun nieuwe leven.

Gratis kennismaking plannen

Ook samen scheiden?

Indien jullie voor mediation kiezen, profiteren jullie van de vele voordelen. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in scheiden met kinderen, omdat wij het zelf ook hebben meegemaakt. Bij Scheiden doe je Samen wordt de scheiding zorgvuldig en snel geregeld. Naast onze mediators in Doetinchem, zijn wij actief door het hele land. Op zoek naar een mediator bij jou in de buurt? Neem contact met ons op om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek zetten we alles op een rij en blijft niets onbesproken. Benieuwd hoe een mediationtraject er bij ons uitziet? In Scheiding regelen in 6 stappen vind je meer informatie over onze werkwijze.