mediation zeist

Mediation Zeist

Zijn jij en je (ex-)partner woonachtig in Zeist en zijn jullie op zoek naar mediation in Zeist of omgeving? De mediators van Scheiden doe je samen helpen jullie graag verder tijdens het scheidingsproces! Bij onze mediation in Zeist staat een goede communicatie tussen jou en je (ex-)partner centraal. Samen met onze geregistreerde MfN mediators praten jullie over alle zaken rondom de echtscheiding. We staan stil bij jullie mening, standpunten en gevoelens. Door goed naar elkaar te luisteren en door te blijven communiceren zorgen we er samen voor dat er een juiste oplossing komt. We streven naar een situatie waarin beide partijen tevreden zijn. Ook kunnen onze mediators jullie van passend advies voorzien rondom alle juridische, financiële en fiscale zaken. Afhankelijk van het aspect waarbij jullie de meeste hulp nodig hebben, worden één of meer mediators aan jullie toegewezen. Willen jullie alvast kennismaken met het team van Scheiden doe je samen? Bekijk dan snel onze website! Wij opereren door het hele land en zijn gevestigd als mediator in Arnhem. Je vindt ons overigens ook als mediator in Den Bosch en als mediator in Utrecht.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Waarom kiezen voor mediation in Zeist?

Wanneer jij en je (ex-)partner gaan scheiden kunnen jullie ervoor kiezen om alles zelf te regelen. Jullie kunnen er echter ook voor kiezen om hulp in te schakelen in de vorm van een advocaat of een mediator. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor mediation in Zeist omdat dit enkele voordelen met zich mee brengt. De voornaamste redenen waarom mensen kiezen voor mediation in Zeist is omdat beide partners het belangrijk vinden om er samen uit te komen. Vooral wanneer er kinderen in het spel zijn is een juiste afronding (met goede communicatie) erg belangrijk. Mediation in Zeist heeft bovendien enkele voordelen ten opzichte van een rechtszaak. Enkele voordelen zijn:

  • De echtscheiding wordt sneller afgerond wanneer jij en je (ex-)partner kiezen voor mediation in plaats van een rechtszaak. De lijnen van communicatie zijn korter doordat jij en je (ex-)partner rechtstreeks met elkaar communiceren en er geen advocaten tussen zitten. Met behulp van mediation kan de scheiding binnen enkele maanden afgerond worden.
  • Bij mediation zijn er geen winnaars of verliezers. Het grootste belang van de mediators bij Scheiden doe je samen is dat jullie tot een oplossing komen die voor beide partijen geschikt is. Dit is anders dan bij een rechtszaak waar er duidelijk een ‘verliezende partij’ is.
  • Tenslotte voorkomt mediation in de meeste gevallen een ‘vechtscheiding’. Door goed naar elkaar te luisteren en elkaars standpunten proberen te begrijpen, kunnen er juiste afspraken gemaakt worden. De scheidingsmediatoren van Scheiden doe je samen helpen jullie om goed met elkaar te communiceren.

Elke scheiding heeft baat bij mediation in Zeist. Bij mediation staat centraal dat de communicatie tussen u en uw partner goed blijft. U vertelt uw partner wat u belangrijk vindt en hoe u over bepaalde zaken omtrent de scheiding denkt. Ook luistert u naar de wensen, ideeën en belangen van uw partner. Door goed naar elkaar te luisteren en te blijven communiceren zorgt u ervoor dat u samen tot een oplossing komt waarin u zich beiden kunt vinden.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Willen jij en je (ex-)partner de hulp van één van de adviseurs van Scheiden doe je samen inschakelen? Neem dan direct contact met ons op om de mediation in Zeist in te plannen. Jullie kunnen ons rechtstreeks mailen via info@scheidendoejesamen.nl of bellen naar 085 – 401 08 39. Ook kunnen jullie gebruikmaken van het online formulier op onze website om direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Ons team van scheidingsmediatoren zal zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen om een datum te prikken!

Johan Bosveld,
Geregistreerd financieel scheidingsadviseur (RES; CFP en RFEA geregistreerd); hypotheekadviseur en MfN Registermediator

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen