scheidingsbemiddelaar-uden

Scheidingsbemiddelaar in Uden

Als jij en je (ex-)partner besloten hebben om uit elkaar te gaan, dan zitten jullie ongetwijfeld in een situatie waar jullie niet bekend mee zijn. Lastige en verdrietige gesprekken zijn vaak het gevolg. Ook de onwetendheid van “Wat komt nu?” is een veel voorkomende gedachte. De scheidingsbemiddelaars van Scheiden doe je samen helpen jullie graag verder tijdens deze moeilijke periode. 

Scheiden doe je samen beschikt over een groot team van scheidingsbemiddelaars, ook in Uden en omgeving. Bij het inschakelen van een mediator is het belangrijk dat zowel jij als je (ex-)partner een goed gevoel bij de mediator heeft. Om ervoor te zorgen dat er een juiste klik is tussen jullie en de scheidingsbemiddelaar in Uden, bieden wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Alleen via deze weg weten we zeker of jullie met de juiste mediator in Uden aan tafel zitten. Wil je meer weten over de scheidingsbemiddelaars in Uden van Scheiden doe je samen? Maak dan direct kennis met ons via de website!

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Kies voor de Scheiden doe je samen scheidingsbemiddelaars in Uden

De scheidingsbemiddelaars van Scheiden doe je samen ondersteunen jou en je (ex-)partner bij alle zaken rondom de echtscheiding. Dankzij de breed uitlopende expertises van ons team kunnen wij jullie ondersteunen op financieel, juridisch en fiscaal gebied. Naast scheidingsbemiddelaars in Uden, bestaat ons team namelijk ook uit een kindercoach, een financieel planner en een hypotheekadviseur. Via deze weg kunnen wij kunnen wij al jullie vragen beantwoorden over de woning, hypotheek, inboedel, pensioen, schulden, spaargeld, maar ook over de kinderen en alimentatie. We gaan pas over op het tekenen van het scheidingsconvenant (en eventueel ouderschapsplan) wanneer jij én je (ex-)partner het eens zijn geworden. Onder de begeleiding van onze scheidingsbemiddelaars kunnen jullie deze lastige periode op een gezonde manier afsluiten en wordt een vechtscheiding voorkomen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Bij Scheiden doe je samen doen wij er alles aan om een vechtscheiding te voorkomen. Wij kiezen voor gesprekken waarin de lijnen van communicatie open zijn om zo elkaar zó goed mogelijk te begrijpen. Willen jij en je (ex-)partner ook graag een vechtscheiding voorkomen? Willen jullie daarbij de hulp van onze scheidingsbemiddelaars in Uden inschakelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 401 08 39 of door een mail te sturen naar info@scheidendoejesamen.nl.

Gratis kennismaking plannen