mediator nieuwegein

Mediator Nieuwegein

Komen jij en je (ex-)partner er niet samen uit en zijn jullie nu op zoek naar een mediator in Nieuwegein? Dan staan wij, de scheidingsmediators van Scheiden doe je samen, jullie graag bij in deze tijd. Onze spreekkamers zijn gevestigd door heel Nederland en we beschikken zelfs over een vestiging in Nieuwegein. Onze mediators in Nieuwegein kunnen jou en je (ex-)partner gedurende het hele scheidingstraject ondersteunen. Wij ontlasten jullie zoveel mogelijk op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Ook verliezen wij de behoeften van jullie eventuele kinderen niet uit het oog.
Wij beschikken naast gecertificeerde MfN mediators ook over een kindercoach. Volgens het Zandkastelenprogramma® krijgen jullie kinderen de handvatten en tips die zij nodig hebben om de echtscheiding goed te verwerken. Via deze weg komen we tot een oplossing die geschikt is voor alle partijen, inclusief de kinderen. Willen jullie meer weten over onze kindercoach Inge? Of over de rest van het team van Scheiden doe je samen? Of over een autisme partner scheiding? Maak dan direct kennis met ons via de website!

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Kies voor de Scheiden doe je samen mediators in Nieuwegein

Bij Scheiden doe je samen snappen we als geen ander hoe lastig een scheidingstraject kan zijn. Uit eigen ervaring weten wij dat deze periode veel verdriet, onzekerheid en vragen met zich meebrengt. Het is een situatie waar jullie waarschijnlijk nog niet eerder mee te maken hebben gehad. Wanneer ook de emoties de overhand nemen is het soms lastig om juiste beslissingen te maken. Dankzij het zeer diverse team van Scheiden doe je samen doen wij ons best om jullie op allerlei fronten te ondersteunen. Hebben jullie vragen over jullie (koop)woning of eventuele hypotheek of schulden? Dan staat onze financieel plannen en hypotheekadviseur, Johan, jullie bij. Hij kan alle vragen rondom jullie financiën beantwoorden zodat jullie precies weten hoe de financiële zaken geregeld worden, ook na jullie scheiding. Johan kan jullie ook van advies voorzien rondom eventuele schulden en/of leningen.

Zijn jij en je (ex-)partner de gelukkige ouders van één of meer kinderen? Dan willen jullie uiteraard dat alles ook voor hen goed geregeld is. Samen met onze scheidingsmediators in Nieuwegein gaan jullie een zorgplan, ofwel ouderschapsplan, opstellen. Ook kunnen wij de hoogte van de kinderalimentatie voor jullie berekenen. Om ervoor te zorgen dat jullie kinderen de scheiding op een juiste manier verwerken, gaat onze kindercoach, Inge, met jullie kinderen in gesprek. Dankzij Inge’s onderscheiding als “De Kinderen Scheiden Mee” coach, kan zij kinderen tussen de 6 en 17 jaar goede ondersteuning bieden.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Hebben jij en je (ex-)partner de hulp van Johan, Inge of één van onze andere scheidingsmediators nodig? Dan kunnen jullie direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons inplannen via het online formulier. Ook kunnen jullie ons bellen of mailen om via deze weg een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar via 085 – 401 08 39 en via info@scheidendoejesamen.nl. Tijdens dit kennismakingsgesprek zullen wij meer vertellen over de aanpak van Scheiden doe je samen.

Johan Bosveld,
Geregistreerd financieel scheidingsadviseur (RES; CFP en RFEA geregistreerd); hypotheekadviseur en MfN Registermediator

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen