scheidingsbemiddelaar-utrecht

Scheidingsbemiddelaar in Utrecht

Zijn jij en je (ex-)partner op zoek naar een scheidingsbemiddelaar in Utrecht? Is jullie relatie helaas ten einde gekomen, maar willen jullie er alles aan doen om dit hoofdstuk zo goed mogelijk af te sluiten? Dan helpt het team van Scheiden doe je samen jullie graag verder! Samen met onze scheidingsbemiddelaars in Utrecht gaan we op zoek naar de oplossing die het beste is voor beide partijen. We zoeken naar een eerlijke oplossing waarbij er géén winnaars of verliezers zijn. Onder de begeleiding van onze scheidingsbemiddelaars voeren jij en je (ex-)partner gesprekken met open communicatielijnen. Via deze weg worden conflicten voorkomen en gaan we een vechtscheiding tegen. Willen jullie meer weten over het team van Scheiden doe je samen? Maak dan direct kennis met ons via de website!

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Kies voor de Scheiden doe je samen scheidingsbemiddelaars in Utrecht

Het team van Scheiden doe je samen bestaat uit meer dan alleen scheidingsbemiddelaars in Utrecht. In ons team vind je namelijk ook een kindercoach, een financieel planner en een hypotheekadviseur. Dankzij onze ruime expertise kunnen wij jullie van advies voorzien op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Afhankelijk van hetgeen waar jullie de meeste hulp bij nodig hebben, wordt er een scheidingsbemiddelaar aan jullie toegewezen.

Wanneer jij en je (ex)-partner samen kinderen hebben, is het ontzettend belangrijk dat ook zij de echtscheiding op een gezonde manier verwerken. Om ook hen tijdens deze moeilijke periode te ondersteunen kan onze kindercoach Inge, de kinderen begeleiden. Inge zal gesprekken voeren met jullie kinderen om zo inzicht te krijgen in de emoties. Zijn ze namelijk verdrietig? Of boos? Snappen ze wat er precies gaat gebeuren? Door de kinderen een veilige omgeving te bieden waarin gepraat kan worden over emoties en gevoelens, zal het voor hen makkelijker zijn om de scheiding te verwerken. Bovendien zal Inge ook jou en je (ex-)partner op de hoogte houden over deze gesprekken. Via deze weg weet iedereen elkaars standpunten en zal de band tussen jullie en de kinderen beter in stand gehouden worden. 

Als jij en je (ex-)partner graag meer informatie willen over de financiële aspecten van een echtscheiding, zal Johan jullie ondersteunen. Onze scheidingsbemiddelaar Johan is namelijk ook een financieel planner en hypotheekadviseur. Johan kan jullie hierdoor als geen ander van advies voorzien rondom jullie koopwoning, hypotheek, inboedel, pensioen en ook eventuele schulden en alimentaties. Voor alle fiscale en/of financiële vragen zijn jullie bij Johan aan het juiste adres! 

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Willen jij en je (ex-)partner graag de hulp van Inge of Johan inschakelen? Of willen jullie meer informatie over de werkwijze van onze scheidingsbemiddelaars in Utrecht? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 401 08 39 of door een mail te sturen naar info@scheidendoejesamen.nl.

Gratis kennismaking plannen