mediator oss

Mediator Oss

Zijn jij en je (ex-)partner op zoek naar een mediator in Oss of omstreken? De scheidingsmediators van Scheiden doe je samen helpen jullie graag verder! Een echtscheiding is een zeer emotie-intensieve periode in het leven en dient daarom met zorg behandeld te worden. Emoties kunnen vaak hoog oplopen waardoor helder en logisch nadenken niet altijd mogelijk is. Onze mediators in Oss snappen dit volledig en bieden jullie graag handvaten aan tijdens deze lastige periode. De belangrijkste taak van onze mediators in Oss is dat we jullie helpen om samen in overleg te gaan. We proberen ieders wensen in kaart te brengen en de standpunten van jou en je (ex-)partner aandacht te geven. Door de communicatielijnen open te houden en te blijven praten, kunnen irritaties voorkomen worden. Met behulp van de begeleiding van onze mediators in Oss kan zelfs een vechtscheiding voorkomen worden. Willen jullie meer weten van ons team van scheidingadviseurs in Oss? Maak dan direct kennis met de mediators van Scheiden doe je samen!

Wij opereren door het hele land en zijn gevestigd als mediator in Arnhem. Door onze centrale ligging zijn we bijvoorbeeld ook actief als mediator in Utrecht maar ook als mediator in Doetinchem. Benieuwd of wij actief zijn in jouw regio? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Kies voor de Scheiden doe je samen mediators in Oss

Ons team van mediators in Oss is zeer gevarieerd en kan jullie op verschillende fronten van passend advies voorzien. Zo kunnen wij jullie op zowel juridisch, fiscaal als financieel gebied ondersteunen. Ondanks dat we alle aspecten van jullie echtscheiding graag zorgvuldig willen afronden, verliezen wij ook de emotionele kant van de scheiding niet uit het oog. We bieden jullie een luisterend oor waar nodig en een vertrouwde ruimte waar jullie je hart kunnen luchten. Afhankelijke van de aspecten van jullie scheiding waarbij jullie hulp nodig hebben, zal één van onze scheidingsadviseurs aan jullie toegewezen worden.

Wanneer jij en je (ex-)partner samen kinderen hebben, zal onze scheidingsadviseur Inge aan jullie toegewezen worden. Inge is namelijk niet alleen een geregistreerd MfN en expert SCHIP-mediator, ze is ook een kindercoach. Een echtscheiding heeft namelijk niet alleen impact op jullie, de ouders, maar het is ook een rare periode voor jullie kinderen. Door ook jullie kinderen een luisterend oor een veilige plek te bieden voor emoties, zullen zij de scheiding beter verwerken. Bovendien zal Inge ook de wensen en behoeften van jullie kinderen in kaart brengen. Wat vinden zij immers van de situatie? Zijn ze blij of verdrietig? Wat vinden zij belangrijk in de tijd die volgt? En hoe gaat het met de kinderen? De antwoorden op deze vragen zullen met jou en je (ex-)partner gedeeld worden. Via deze weg worden niet alleen jij en je (ex-)partner begeleid bij jullie scheiding, maar kunnen jullie kinderen de scheiding ook op een juiste manier verwerken.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Zijn jij en je (ex-)partner geïnteresseerd in de diensten van Scheiden doe je samen? Willen jullie samen met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Vraag dan direct een kennismakingsgesprek aan zodat we alles rustig kunnen doornemen. Dit kennismakingsgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend! Ook kun je voor meer informatie direct contact met ons team opnemen. Je kunt ons altijd bereiken door te bellen naar 085 – 401 08 39 of door te mailen naar info@scheidendoejesamen.nl.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen