• adr certificaat
 • mfn certificaat
 • nmv certificaat
 • hightrust
scheidingsbemiddelaar arnhem

Scheidingsbemiddelaar in Arnhem

Zijn jij en je (ex-)partner woonachtig in Arnhem of omgeving? Liggen jullie ook in een echtscheiding en komen jullie er niet samen uit? Dan helpen de scheidingsbemiddelaars in Arnhem van Scheiden doe je samen jullie graag verder! Onze scheidingsbemiddelaars in Arnhem, ofwel mediators, ondersteunen jou en je (ex-)partner bij alle zaken rondom de scheiding.  Ook bieden wij jullie eventuele kinderen de mogelijkheid om te praten met onze kindercoach Inge. Onder de begeleiding van Inge zullen ook jullie kinderen deze lastige periode op een juiste en gezonde manier afsluiten. Bij Scheiden doe je samen geloven wij namelijk dat de kinderen écht het allerbelangrijkst zijn. Als ervaringsdeskundige ouders weten wij hoe belangrijk het is om van een scheiding géén vechtscheiding te maken.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

  Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-4010839
  Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
  Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

  Tijdens de gesprekken met onze scheidingsbemiddelaars in Arnhem bespreken we de standpunten van zowel jou als je (ex-)partner. We proberen de lijnen van communicatie open te houden om zo elkaar goed te begrijpen—dit is dé manier om een vechtscheiding te voorkomen. Ook kunnen onze bemiddelaars jullie ondersteunen op financieel, juridisch of fiscaal gebied. Het team van Scheiden doe je samen bestaat immers niet alleen uit scheidingsbemiddelaars, maar ook uit een financieel planner en hypotheekadviseur. Wil je meer informatie over de verschillende expertises van ons team? Of wil je meer weten over het team van Scheiden doe je samen? Maak dan direct kennis met ons via de website!

  Kies voor de Scheiden doe je samen scheidingsbemiddelaars in Arnhem

  Wanneer jij en je (ex-)partner het belangrijk vinden om er samen goed uit te komen is het raadzaam om te kiezen voor een bemiddelaar in plaats van een advocaat. Bij het inschakelen van een advocaat is er immers altijd een winnende en verliezende partij. Bij Scheiden doe je samen doen we er juist alles voor om tot de best-mogelijke-oplossing te komen voor alle partijen. Afhankelijk van de punten waarbij jullie de meeste hulp nodig hebben, wordt er een scheidingsbemiddelaar aan jullie toegewezen. Wanneer er kinderen in het spel zijn, zal onze geregistreerde MfN mediator en kindercoach, Inge, bij jullie aansluiten. Zo kan zij jullie onder andere begeleiden in de gesprekken rondom de zorgverdeling en bij het opstellen van een ouderschapsplan. Ook biedt Inge altijd een luisterend oor aan jullie kinderen.

  Indien de vragen die jullie hebben voornamelijk op de financiële aspecten van een echtscheiding gericht zijn, zal Johan jullie ondersteunen. Johan is immers niet alleen een scheidingsbemiddelaar in Arnhem, maar ook een financieel planner en hypotheekadviseur. Voor alle fiscale en/of financiële vragen zijn jullie bij Johan aan het juiste adres! Johan kan jullie zelfs ondersteunen bij het aanvragen van eventuele toeslagen en het berekenen van alimentatiekosten.

  Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

  Willen jij en je (ex-)partner graag de hulp van Inge of Johan inschakelen? Of willen jullie meer informatie over de werkwijze van onze scheidingsbemiddelaars in Arnhem? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 401 08 39 of door een mail te sturen naar info@scheidendoejesamen.nl. Willen jullie ons graag direct inschakelen en meteen een kennismakingsgesprek inplannen? Gebruik hiervoor het formulier op onze website. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om een afspraak te plannen!

  Samen scheiden geeft jullie meer

  Gratis kennismakingsgesprek plannen