mediation bij scheiden

Samen scheiden in Utrecht

Hebben jij en je ex-partner besloten om te scheiden in Utrecht? Bij Scheiden doe je samen snappen wij als geen ander hoe lastig deze tijd voor jullie beiden kan zijn. Om jullie een hart onder de riem te steken proberen wij jullie zoveel mogelijk te ontzorgen op financieel, juridisch en fiscaal gebied. Ook wanneer jullie jullie zaken goed op orde hebben en de scheiding snel willen afhandelen, is dit bij ons mogelijk. Bij Scheiden doe je samen kunnen wij jullie juridische stukken controleren om ervoor te zorgen dat jullie niets vergeten zijn. Met de hulp van onze mediators zorgen we voor de best mogelijk oplossing voor jullie beiden. Als er autisme in het spel is, kan het nog ingewikkelder worden. Bij Scheiden doe je samen begrijpen we dat er extra aandacht nodig kan zijn voor de speciale behoeften van families waar scheiden en autisme zich voordoet.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Scheidingsmediators van Scheiden doe je samen

Bij Scheiden doe je samen hanteren wij ons mediation concept: “Mensen die gaan scheiden in Utrecht zoveel mogelijk ontzorgen op financieel, juridisch en fiscaal gebied. De emotionele kant die een scheiding met zich mee brengt verliezen wij ook niet uit het oog”. Afhankelijk van de hulp die jij en je ex-partner zoeken, wordt er een mediator aan jullie toegewezen.

Wanneer jullie het lastig vinden om een goed gesprek met elkaar te voeren zonder dat de emoties hoog overlopen, kan onze mediator Inge jullie helpen. Zij biedt jullie beiden een luisterend oor en zorgt er ook voor dat jullie naar elkaar luisteren. Door het gesprek goed te begeleiden kan iedereen zijn of haar zegje doen zonder dat hier ruzie bij komt kijken. Bovendien kan Inge jullie ook begeleiding in het juridische gedeelte van de echtscheiding in Utrecht.

Als jij en je ex-partner over een koophuis in Utrecht, zal onze scheidingsmediator Johan jullie ondersteunen. Johan is immers ook een financieel planner en hypotheekadviseur en kan jullie goed begeleiding tijdens het financiële proces.

Gratis kennismaking plannen

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Willen jij en je ex-partner samen scheiden in Utrecht? Willen jullie daarbij de hulp inschakelen van één van de mediators van Scheiden doe je samen? Of willen jullie simpelweg in gesprek met ons om zo de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op! Wij helpen jullie graag verder in deze lastige tijd.

De mediators van Scheiden doe je samen zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via  085 – 401 08 39. Uiteraard kunnen jullie ons ook benaderen door een mail te sturen naar info@scheidendoejesamen.nl. Ook kunnen jullie direct een kennismakingsgesprek met ons inplannen via het online formulier op onze website. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met jullie opnemen. Samen zullen we zorgen voor een juiste afhandeling van jullie echtscheiding in Utrecht.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen