Mediator Amstelveen

Bij Scheiden doe je samen vindt u een geregistreerde MfN mediator in Amstelveen. Wat dat precies inhoudt? Dit keurmerk heeft te maken met het feit dat mediator een vrij beroep is. Iedereen mag zich mediator noemen. Om aan te geven dat een mediator over de juiste kwaliteiten, ervaring en kennis beschikt, is het MfN keurmerk in het leven geroepen. Alleen mediators die aan de normen van dit keurmerk voldoen zijn toegestaan deze titel te gebruiken en zich in het MfN register te laten plaatsen.

Welke voordelen MfN mediator uit Amstelveen?

Wat maakt een MfN mediator nu precies beter dan een reguliere mediator in Amstelveen? Dat heeft alles te maken met de strenge eisen die het keurmerk stelt. Wanneer u langsgaat bij een MfN mediator in Amstelveen kunt u erop rekenen dat de mediator:

  • Zich jaarlijks laat bijscholen en daarbij altijd deskundig en bekwaam blijft in het vakgebied
  • Zich houdt aan de geldende gedragsregels van het MfN
  • Onafhankelijk, neutraal en vertrouwelijk is

Waarom kiezen voor Scheiden doe je samen?

Wanneer u in scheiding ligt met uw partner, leveren de diensten van een professioneel mediator uit Amstelveen u veel voordelen op. Zo zijn de kosten lager en verloopt het traject sneller dan bij een rechtszaak. Belangrijker nog, met mediation blijft u goed communiceren en komt u tot een oplossing waarin u zich beiden kunt vinden. Laat u uw scheiding begeleiden door een MfN gecertificeerde mediator? Neem vandaag nog contact op door te bellen naar 020 2619103.

Gratis kennismakingsgesprek plannen

Goed om te weten

diensten scheiden doe je samen
Wat kunnen wij jullie bieden
  • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Keuze voor een uur- of vast tarief
  • Afspraken ook in de avonden en op de zaterdag mogelijk
  • Een eigen kindercoach
  • Een eigen hypotheekadviseur
  • Gesubsidieerde rechtsbijstand
veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen

Scheiden? Hier vind je antwoorden. Wij hebben de meest inhoudelijk gestelde vragen voor je op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan:

scheidingsformulieren
Voor jullie uitgezocht

Wij hebben veel informatie in handige documenten gebundeld. Daarnaast zijn er formulieren/documenten die jullie tijdens of na een scheiding nodig kunnen hebben.
Deze formulieren/documenten kun je hier downloaden.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen