mediation nederland

Mediation Nederland

Indien jij en je (ex-)partner op zoek zijn naar geschikte mediation in Nederland, zijn jullie bij Scheiden doe je samen aan het juiste adres. Scheiden doe je samen heeft spreekkamers verspreid door heel Nederland, dus ongeacht of jullie woonachtig zijn in Gelderland of Overijssel (of een andere provincie), wij staan voor jullie klaar! De geregistreerde MfN mediators van Scheiden doe je samen helpen jullie tijdens het gehele scheidingstraject. We gaan aan de slag als een onafhankelijk bemiddelaar en zullen geen een kant kiezen. Samen met onze scheidingsmediators gaan jullie op zoek naar de best-passende-oplossing voor jullie beide. Via deze weg weten jullie zeker dat de scheiding juist en zonder ruzie wordt afgesloten. Wil je meer weten over het team van Scheiden doe je samen voor mediation in Nederland? Maak dan direct kennis met ons of neem direct contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

We staan stil bij jullie gevoelens, meningen en standpunten en denken ook aan de belangen van eventuele kinderen. Hebben jullie samen een koopwoning, een lening of een gezamenlijke schuld? Ook dan staan onze scheidingsmediators voor jullie klaar! Naast geregistreerde MfN mediators en kindercoaches hebben we ook een financieel scheidingsplanner en hypotheekadviseur in ons team. Dankzij de ruime kennis van al onze mediators, kunnen wij jullie ondersteunen op juridisch, financieel en fiscaal gebied.

Wat zijn de voordelen van mediation in Nederland?

Bij een echtscheiding komen ontzettend veel zaken kijken. Denk bijvoorbeeld aan de regelingen om jullie pensioen, hypotheek, leningen, schulden, maar ook een goede omgangsregeling voor jullie kinderen. Daarbij is een echtscheiding een van de meest emotionele periodes in iemands leven. Het is daarom niet gek dat jullie door de bomen het bos niet meer zien, of dat de emoties de overhand nemen. Wanneer jij en je (ex-)partner kiezen voor mediation in Nederland, krijgen jullie deskundige hulp bij het regelen van de bovenstaande zaken. Het centrale punt van mediation in Nederland is dat jij en je (ex-)partner er samen uit willen komen. Dit zijn slechts enkele voordelen van mediation in Nederland.

Enkele andere voordelen zijn:

  • Wanneer jij en je (ex-)partner kiezen voor mediation in Nederland, zal de echtscheiding vaak sneller afgerond worden dan wanneer jullie kiezen voor een rechtszaak. Doordat jullie schakelen met één mediator van Scheiden doe je samen, zijn de lijnen van communicatie een stuk korter. Jullie communiceren immers nu met elkaar in plaats van via jullie advocaten. Bij scheiden doe je samen kan jullie echtscheiding binnen enkele maanden afgerond worden.
  • Mediation in Nederland zorgt voor een blijvend Doordat jij en je (ex-)partner samen op zoek gaan naar oplossingen die het best bij jullie passen, zijn deze oplossingen vaak blijvend. Bovendien zorgen onze mediators ervoor dat jullie beide tevreden zijn. Zo voorkomen we dat er een ‘verliezende’ partij is—iets wat bij een rechtszaak wel het geval is.
  • Tenslotte voorkomen jullie met mediation een ‘vechtscheiding’. Door goed naar elkaar te luisteren en door elkaars standpunten proberen te begrijpen, maken jij en je (ex-)partner juiste afspraken. De mediators van Scheiden doe je samen zullen hun best doen om de communicatie zo goed mogelijk te begeleiden.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Zijn jij en je (ex-)partner op zoek naar mediation in Nederland en willen jullie graag de hulp van Scheiden doe je samen in schakelen? Dan kunnen jullie het best rechtstreeks contact met ons opnemen door te bellen naar 085 – 401 08 39. Ook kunnen jullie ons mailen via info@scheidendoejesamen.nl. Wanneer jullie direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in willen plannen, dan kan dat ook! Hiervoor kunnen jullie gebruikmaken van ons formulier op de website. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om een afspraak in te plannen!

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen