blok mediation bij scheiding wat houdt het in

Coronavirus en scheiden

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-0136007
Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

Coronavirus en scheiden

Het coronavirus houdt op dit moment ons land in zijn greep en niemand weet hoe lang dit gaat duren. Wij hebben daarom goed nagedacht over de mogelijkheden die wij hebben om toch op een veilige en zorgvuldige wijze een proces van scheiden te kunnen begeleiden.

Deze begeleiding kan bestaan uit:

  • Gezamenlijke afspraken, waarbij afstand “bewaakt” kan worden, zoals geadviseerd door het RIVM. Dit kan bij ons op kantoor, dan wel bij jullie thuis.
  • Wij hebben zeer goede ervaringen met video bellen. Wij kunnen jullie hierbij helpen.
  • Een conference call gesprek met elkaar voeren. Dit is zeer simpel te realiseren. Wij bellen jullie beiden op jullie eigen telefoons en kunnen dan een telefoongesprek voeren, waarbij wij elkaar allemaal kunnen horen.
  • Gegevens die wij van jullie nodig hebben kunnen via mail of post naar ons verstuurd worden. Uiteraard zorgen wij voor een “veilige” wijze van versturen.
  • Als u het proces van scheiden heeft doorlopen en de stukken (convenant/zorgplan kinderen) getekend moeten worden, kunnen we hiervoor passende afspraken maken.
  • Johan kan ook het hypotheekadvies op een “veilige” wijze in gang zetten.

Als jullie kiezen voor video bellen of een conference call, dan is het grootste verschil tussen een gezamenlijk gesprek op locatie, dat je niet met elkaar in 1 ruimte zit. Ook hoef je voor deze twee opties niet samen op dezelfde locatie te zitten.

Ook kinderen vanaf 12 jaar kunnen via video bellen, gesprekken met onze kindercoach en mediator hebben!

 

Gratis kennismaking plannen

Niemand weet hoe lang het coronavirus ons in de greep zal houden. Om te voorkomen dat jullie hierdoor langer met onzekerheden blijven lopen die op termijn wellicht kunnen leiden tot (nog meer) spanningen, willen wij op deze manier een mogelijkheid bieden om het proces van scheiden toch op een zorgvuldige wijze in te kunnen zetten. Er zijn immers al onzekerheden genoeg op dit moment.

Hartelijk groet,

Johan en Inge Bosveld

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen