• adr certificaat
 • mfn certificaat
 • nmv certificaat
 • hightrust
scheiden veenendaal

Samen scheiden in Veenendaal

Wanneer jij en je (ex-)partner willen Scheiden in Veenendaal, zijn jullie bij Scheiden doe je samen aan het juiste adres. Het team van Scheiden doe je samen zal jullie zoveel mogelijk ontzorgen op zowel juridisch, fiscaal en financieel gebied. Dit doen wij samen met ons team van geregistreerde MfN mediators, hypotheekadviseurs, financieel scheidingsplanners en kindercoaches. Afhankelijk van de aspecten van jullie echtscheiding waarbij jullie de meeste hulp nodig hebben, zal er een adviseur aan jullie toegewezen worden. Ongeacht of jullie hulp nodig hebben bij de financiën, hypotheek of andere juridische zaken, onze scheidingsadviseurs verliezen de emotionele kant van een echtscheiding nooit uit het oog. We bieden jou en je (ex-)partner graag een luisterend oor en een veilige ruimte waar jullie je hart kunnen luchten.

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

  Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-4010839
  Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
  Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

  Een echtscheiding is immers een emotionele en heftige periode voor velen. Indien jullie juist op zoek zijn naar een scheidingsadviseur die zorgt voor een snelle afhandeling van de echtscheiding, kunnen jullie ook bij ons terecht. Wanneer jullie zelf al enkele zaken geregeld hebben of documenten hebben opgesteld, controleren wij deze graag voor jullie. Via deze weg weten jullie zeker dat alles juist wordt afgehandeld en komen jullie geen onaangename verassingen tegen. Willen jullie meer weten over het team van scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen? Maak dan direct kennis met ons!

  Scheidingsmediators van Scheiden doe je samen

  Indien jij en je (ex-)partner samen kinderen hebben zal het scheidingstraject iets anders verlopen dan normaal. Wanneer er immers één of meer kinderen in het spel zijn, verschuift het belangen iets. We houden uiteraard nog steeds rekening met de wensen van jou en je (ex-)partner, maar het belang van de kinderen staat op de eerste plek. Het is namelijk ook voor kinderen cruciaal dat zij de echtscheiding op een juiste manier verwerken. Onze geregistreerde MfN mediator en gespecialiseerde kindercoach, Inge, zal jullie kind tijdens de echtscheiding begeleiden. Door uitvoerige gesprekken te houden en door te luisteren naar de wensen en verwachtingen van de kinderen, kunnen de belangen in kaart gebracht worden. Deze worden teruggekoppeld naar jou en je (ex-)partner zodat jullie hier rekening mee kunnen houden. Door goed te blijven communiceren met de kinderen, kunnen eventuele verwijten voorkomen worden. Via deze weg blijft de band tussen jou en je (ex-)partner met de kinderen intact.

  Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

  Willen ij en je (ex-)partner samen scheiden in Veenendaal? Hebben jullie samen kinderen en willen jullie dat ook zij de echtscheiding op een juiste manier verwerken? Dan helpen de scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen jullie graag verder! Jullie kunnen met ons in contact komen door te bellen naar 085 – 401 08 39. Ook kun je ons mailen via info@scheidendoejesamen.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in te plannen. Hiervoor kunnen jullie ons formulier op de website gebruiken. Wij zullen zo snel mogelijk contact met jullie opnemen zodat we een afspraak in kunnen plannen! Samen zorgen we voor een conflictloze scheiding in Veenendaal.

  Samen scheiden geeft jullie meer

  Gratis kennismakingsgesprek plannen