Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Echtscheiding; “Scheiden doe je samen”

“Scheiden doe je samen” is een formule waarbij de oprichters Johan en Inge Bosveld, in 2005, vanuit hun eigen ervaring met een scheiding, beoogt hebben om mensen die nu ook een echtscheidingstraject (moeten) gaan volgen, zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Uit eigen ervaring weten zij hoe belangrijk dit is. Dit betekent een zeer uitgebreide dienstverlening, waarbij ook ruimte is voor de emotionele kant van een echtscheiding.

Het is dan ook  van groot belang dat er snel duidelijkheid moet komen over allerlei zaken. Aangezien alles bij ons onder 1 dak is kan er dus heel snel geschakeld worden en heeft u heel snel deze duidelijk weer (bv. inzake een financieel overzicht voor alimentatie).

Naast alle zakelijke facetten van een scheiding is het welbevinden van eventuele kinderen voor "Scheiden doe je samen" een groot aandachtspunt. Onze kindercoach Denise, dochter van Inge Bosveld, heeft een begeleidingstraject opgezet wat door ruim 1300 kinderen en ouders reeds als zeer positief is ervaren. 

Inge Bosveld als geregistreerd MfN- mediator met een accreditatie familierecht, Johan Bosveld, als financieel specialist en Denise van Oosterhout als kindercoach hebben samen dezelfde “drive” om het financiële en emotionele gedeelte van iedere scheidingsprocedure, alsmede alle begeleiding rondom de eventuele kinderen die hierbij betrokken zijn, zo zorgvuldig, deskundig, en integer mogelijk te begeleiden.

Gratis informatiegesprek