• adr certificaat
  • mfn certificaat
  • nmv certificaat
  • hightrust

Scheiden van uw partner in de buurt van Zeist is niet iets wat u zomaar elke dag doet. U heeft lang nagedacht om deze beslissing en na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt. Zodra u deze keuze heeft gemaakt, begint het hele proces echter pas. U moet gaan overleggen met uw partner hoe u de zaken gaat regelen en hoe uw leven er na de scheiding eruitziet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het papierwerk dat erbij komt kijken wanneer u gaat scheiden van uw partner in Zeist. Scheiden doe je samen is u van dienst tijdens het hele scheidingsproces.

Denk aan uw kinderen wanneer u gaat scheiden in regio Zeist

Een scheiding is iets tussen u en uw partner. Daarom is het belangrijk dat eventuele kinderen die u samen heeft hier zo min mogelijk de dupe van zijn. Ook hiervoor bieden wij u professionele begeleiding. Zo helpen we u met het maken van afspraken die het beste zijn voor uw kinderen en bieden we ook begeleiding aan uw kinderen. Onze ervaringsdeskundige en kindercoach gaat in gesprek met uw kinderen om hen te helpen de scheiding te verwerken.

Kom tot goede afspraken als u gaat scheiden in regio Zeist

Het laatste wat u wilt is dat uw scheiding uitloopt op een vechtscheiding. Juist daarom is het belangrijk om goed te luisteren naar wat de ander te zeggen heeft en zo tot een beslissing te komen waar u het samen mee eens bent. Begeleiding van een onafhankelijke mediator maakt het mogelijk om op deze manier met elkaar in gesprek te gaan. Niet zeker of mediation echt iets voor u is? Plan dan eerst een gratis informatiegesprek in. Dit doet u door te bellen naar 030 2271745.

Gratis kennismakingsgesprek plannen

Goed om te weten

diensten scheiden doe je samen
Wat kunnen wij jullie bieden
  • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Keuze voor een uur- of vast tarief
  • Afspraken ook in de avonden en op de zaterdag mogelijk
  • Een eigen kindercoach
  • Een eigen hypotheekadviseur
  • Gesubsidieerde rechtsbijstand
veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen

Scheiden? Hier vind je antwoorden. Wij hebben de meest inhoudelijk gestelde vragen voor je op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan:

scheidingsformulieren
Voor jullie uitgezocht

Wij hebben veel informatie in handige documenten gebundeld. Daarnaast zijn er formulieren/documenten die jullie tijdens of na een scheiding nodig kunnen hebben.
Deze formulieren/documenten kun je hier downloaden.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen