• adr certificaat
  • mfn certificaat
  • nmv certificaat
  • hightrust

Als u gaat scheiden en woonachtig bent in de buurt van Ede, is het een goed idee om te kiezen voor mediation bij Scheiden doe je samen. Er zijn bij een scheiding allerlei afspraken die u moet vastleggen in een convenant. U kunt elkaar aanvechten in een rechtszaak om zo veel mogelijk uit de scheiding te halen. Maar zeg nu zelf: het is toch veel fijner als u samen tot een oplossing komt waar u beiden achterstaat? Dat vinden we bij Scheiden doe je samen ook. De mediator van onze vestiging in Ede helpt u en uw partner om respectvol met elkaar in gesprek te gaan en samen tot de beste oplossing te komen.

Een mediator helpt wanneer u gaat scheiden in de buurt van Ede

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor mediation in plaats van het aanvechten van elkaar in een rechtszaak. Gelukkig maar, want mediation bij Scheiden doe je samen biedt enorm veel voordelen. Zo zorgt u er dankzij onze professionele mediator in Ede voor dat ook na het scheiden de communicatie tussen beide partijen goed is. Dit is vooral van belang wanneer u samen kinderen heeft. U komt samen tot een oplossing waar u het beide mee eens bent.

Houdt respect voor elkaar en kies voor mediation in Ede

Eigenlijk is mediation een win-win oplossing voor beide partijen. Door goed met elkaar te communiceren en elkaars meningen, gevoelens en wensen te bespreken, komt u tot een oplossing waar u beiden tevreden over bent. In een rechtzaak is dat wel anders. Dan wint de ene partij en verliest de ander. Ook heeft u door te kiezen voor mediation de scheiding sneller achter de rug en kunt u zich eerder gaan focussen op de volgende stap: het opbouwen van uw nieuwe leven zonder elkaar. Bijkomend voordeel: de kosten voor mediation liggen een stuk lager dan een procedure bij de rechtbank.

Neem contact op en maak een afspraak

Wilt u gaan scheiden en zou u ook graag gebruik maken van mediation in Ede? Neem dan contact met ons op via 085 – 40 10 839 en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze mediator op onze vestiging in Ede. 

Gratis kennismakingsgesprek plannen

Goed om te weten

diensten scheiden doe je samen
Wat kunnen wij jullie bieden
  • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Keuze voor een uur- of vast tarief
  • Afspraken ook in de avonden en op de zaterdag mogelijk
  • Een eigen kindercoach
  • Een eigen hypotheekadviseur
  • Gesubsidieerde rechtsbijstand
veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen

Scheiden? Hier vind je antwoorden. Wij hebben de meest inhoudelijk gestelde vragen voor je op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan:

scheidingsformulieren
Voor jullie uitgezocht

Wij hebben veel informatie in handige documenten gebundeld. Daarnaast zijn er formulieren/documenten die jullie tijdens of na een scheiding nodig kunnen hebben.
Deze formulieren/documenten kun je hier downloaden.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen