• adr certificaat
 • mfn certificaat
 • nmv certificaat
 • hightrust
scheiden deventer

Samen scheiden in Deventer

Hebben jij en je (ex-)partner besloten om te scheiden in Deventer en willen jullie dit samen doen? Schakel dan de hulp in van de scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen. Onze adviseurs zullen jullie begeleiden tijdens jullie scheiding in Deventer. Dankzij de hulp van onze adviseurs zal de communicatie zo soepel mogelijk verlopen en kan een eventuele vechtscheiding voorkomen worden. We doen ons uiterste best om zowel de belangen van jou als je (ex-)partner te bespreken en na te streven. We vinden het belangrijk dat er geen verliezende partij is—we streven immers naar de best-mogelijk oplossing voor jullie beiden.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

  Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-4010839
  Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
  Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

  Wanneer jij en je (ex-)partner samen kinderen hebben staan de belangen van hen voorop. Door ook met de kinderen in gesprek te gaan en ook hen een luisterend oor aan te bieden, kunnen zij de scheiding op een juiste manier verwerken. Ook zullen we samen met jullie een ouderschapsplan op stellen. Via deze weg leggen we jullie ideeën over de opvoeding en een omgangsregeling vast zodat hier later geen discussie over kan optreden. Onze scheidingsmediator Inge, zal hierin het voortouw nemen. Zijn jullie benieuwd naar Inge en de rest van het team van Scheiden doe je samen? Maak dan direct kennis met ons team van scheidingsadviseurs!

  Scheidingsmediators van Scheiden doe je samen

  Bij Scheiden doe je samen vinden wij het belangrijk dat het scheidingsproces zo soepel mogelijk verloopt. Wij proberen jou en je (ex-)partner dan ook zoveel mogelijk te ontzorgen op fiscaal, financieel en juridisch gebied. Afhankelijk van het aspect van jullie echtscheiding waarbij jullie de meeste hulp nodig hebben, zal een scheidingsmediator aan jullie toegewezen worden. Indien jullie zelf al veel aspecten van de scheiding hebben geregeld, kunnen wij alle documenten voor ook voor jullie nakijken—op deze manier weten jullie zeker dat jullie niets vergeten zijn. Een snelle afhandeling van jullie echtscheiding is dus ook mogelijk bij Scheiden doe je samen!

  Hebben jij en je (ex-)partner samen een koopwoning die wellicht verkocht moet worden? Of wil één van jullie in de woning blijven wonen maar weten jullie niet hoe het zit met de hypotheek? Dan kunnen wij de hulp van onze scheidingsadviseur, Johan, inschakelen. Johan is namelijk naast een scheidingadviseur, ook financieel scheidingsplanner en hypotheekadviseur. Hij kan snel en zorgvuldig een financieel overzicht voor jullie maken zodat jullie exact weten wat jullie financieel te wachten staat. Dank zij het advies van Johan kunnen jullie snel weer het oog op de toekomst richten!

  Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

  Willen jij en je (ex-)partner samen scheiden in Deventer? Ontvangen jullie graag de hulp van de scheidingsadviseurs van Scheiden doe je samen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 085 – 401 08 39. Ook kun je ons mailen via info@scheidendoejesamen.nl. Willen jullie direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons inplannen? Gebruik hiervoor dan ons online formulier op onze website. Ons team zal zo snel mogelijk contact met jullie opnemen op een afspraak in te plannen!

  Samen scheiden geeft jullie meer

  Gratis kennismakingsgesprek plannen