Scheiden Amstelveen

Gaan u en uw partner scheiden en wonen jullie in de buurt van Amstelveen? En heeft u al weleens nagedacht over mediation? Door gebruik te maken van mediation zorgt u voor een soepel verloop van uw scheiding. Het gebruik maken van mediation biedt een aantal voordelen ten opzichte van scheiden via een rechtszaak. Zo is het regelen van uw scheiding veel goedkoper en is het proces sneller achter de rug. Het belangrijkste voordeel van mediation is dat u samen tot een oplossing waarmee u allebei instemt.

Ontvang volledige begeleiding wanneer u gaat scheiden in regio Amstelveen

Scheiden doe je samen treedt op als onafhankelijke partner om u te helpen uw scheiding goed te regelen. Als u ons inschakelt wanneer u gaat scheiden in de buurt van Amstelveen profiteert u van gunstige voorwaarden. Zo is het eerste informatiegesprek altijd volledig kosteloos. De gesprekken vinden plaats bij ons op kantoor of bij u thuis. Werkt u of uw partner de hele week? Dan is het ook mogelijk om de afspraken ’s avonds of in het weekend plaats te laten vinden.

Plan direct uw gratis informatiegesprek in

Van het begeleiden van uw onderhandelingen tot aan het verzorgen van het papierwerk, wij staan voor u klaar tijdens het hele proces wanneer u gaat scheiden in Amstelveen. Doordat elke scheiding weer anders is, ontvangt u bij ons altijd maatwerk. Tijdens het gratis informatiegesprek luisteren we daarom aandachtig naar uw persoonlijke situatie en krijgt u op basis hiervan persoonlijk advies. U maakt een afsprak door te bellen naar het volgende nummer: 020 2619103.

Gratis kennismakingsgesprek plannen

Goed om te weten

diensten scheiden doe je samen
Wat kunnen wij jullie bieden
  • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Keuze voor een uur- of vast tarief
  • Afspraken ook in de avonden en op de zaterdag mogelijk
  • Een eigen kindercoach
  • Een eigen hypotheekadviseur
  • Gesubsidieerde rechtsbijstand
veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen

Scheiden? Hier vind je antwoorden. Wij hebben de meest inhoudelijk gestelde vragen voor je op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan:

scheidingsformulieren
Voor jullie uitgezocht

Wij hebben veel informatie in handige documenten gebundeld. Daarnaast zijn er formulieren/documenten die jullie tijdens of na een scheiding nodig kunnen hebben.
Deze formulieren/documenten kun je hier downloaden.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen