• adr certificaat
 • mfn certificaat
 • nmv certificaat
 • hightrust

Samen scheiden in Nijmegen

Zijn jij en je ex-partner op zoek naar hulp bij jullie echtscheiding in Nijmegen? Bij Scheiden doe je samen willen wij jullie graag deze hulp bieden. Ons team van mediators beschikt over een breed aantal specialismen en kunnen hierdoor op veel vlakken hulp aanbieden. Wij proberen jullie zoveel mogelijk te ondersteunen op fiscaal, juridisch en financieel advies. Ook wanneer jullie samen kinderen hebben, bieden wij ook graag aan hen een luisterend oor. Het kantoor van Scheiden doe je samen is gevestigd in Arnhem, maar wij bieden onze diensten ook graag aan buiten de regio. Willen jullie meer weten over onze werkzaamheden voor een scheiding in Nijmegen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 401 08 39.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

  Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-4010839
  Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
  Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

  Scheidingsmediators van Scheiden doe je samen

  Wanneer jij en je ex-partner besloten hebben om samen te scheiden in Nijmegen, kan de hulp van een mediator de oplossing bieden. Een scheiding is een emotionele gebeurtenis die je niet vaak meemaakt. Doordat een echtscheiding vaak veel emoties oproept, is het soms lastig om je hoofd er goed bij te houden. Om er toch voor te zorgen dat jullie scheiding soepel verloopt, kan een mediator van Scheiden doe je samen jullie begeleiden tijdens het scheidingsproces.

  Samen met onze mediators zullen we ervoor zorgen dat jullie echtscheiding geen vechtscheiding wordt. Het team van Scheiden doe je samen begeleid jullie zowel in de juridische, financiële en fiscale aspecten van jullie echtscheiding in Nijmegen. Wij kunnen jullie van advies voorzien rondom jullie koopwoning, eventuele leningen, de echtscheidingsconvenant en het berekenen van een alimentatie. Ook wanneer jij en je ex-partner samen kinderen hebben kunnen wij hen begeleiden. Voor kinderen is een scheiding immers ook een grote gebeurtenis. Het is hierom zeer belangrijk dat er aan de kinderen wordt gedacht bij het maken van mogelijke afspraken. Door bovendien de gevoelens en wensen van de kinderen uitgebreid te bespreken, wordt het voor het kind makkelijker om de scheiding te verwerken.  Wanneer iedereen goed met elkaar communiceert en naar elkaar luistert, komen we samen tot de best mogelijk oplossingen.

  Gratis kennismaking plannen

  Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

  Schakel de hulp in van Scheiden doe je samen voor een echtscheiding in Nijmegen. Ons team van gespecialiseerde mediators begeleiden jij en je ex-partner tijdens jullie scheiding. Willen jullie meer weten van ons werkproces? Of zij jullie simpelweg op zoek naar advies over de financiële of juridische aspecten van een scheiding? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 401 08 39 of een mail te sturen naar info@scheidendoejesamen.nl. Jullie kunnen ook gebruikmaken van het online formulier op onze website. Eén van onze mediators zal vervolgens contact met jullie opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

  Samen scheiden geeft jullie meer

  Gratis kennismakingsgesprek plannen