• adr certificaat
 • mfn certificaat
 • nmv certificaat
 • hightrust
mediator arnhem

Mediator Arnhem

Zijn jij en je (ex-)partner op zoek naar een mediator in Arnhem omdat jullie op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan? Het liefst op een manier waar jullie beide tevreden zijn met de uitkomst en een vechtscheiding willen voorkomen? De mediators in Arnhem van Scheiden doe je samen helpen jullie hier graag bij! Onze mediators zullen de communicatie in goede banen laten verlopen zodat de standpunten van zowel jou als je (ex-)partner besproken worden. Onder begeleiding van onze mediators kunnen jullie beide jullie meningen en belangen met elkaar communiceren. Via deze weg komen we tot een oplossing waar jullie je beide in kunnen vinden. Het team van Scheiden doe je samen is gespecialiseerd in alle facetten van een echtscheiding. Wij kunnen jullie dus zowel op financieel, fiscaal als juridisch vlak ondersteunen. Wil jij alvast kennismaken met ons team? Bekijk dan direct ons over ons pagina en leer het team kennen!

Neem contact op

Willen jullie een gratis kennismakingsgesprek voor jullie scheiding of hebben jullie een vraag?

  Of bel ons tijdens kantooruren op nummer 085-4010839
  Velden met een * zijn verplichte velden. Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
  Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

  Kies voor de Scheiden doe je samen mediators in Arnhem

  Bij Scheiden doe je samen snappen wij zeer goed hoe emotioneel een scheidingsprocedure soms kan zijn. Wij hebben immers zelf ook in het verleden te maken gehad met echtscheidingen. Met veel toewijding en zorg zullen onze mediators in Arnhem jullie begeleiding tijdens deze emotionele periode. Wij bieden jullie niet alleen een luisterend oor, maar zorgen er ook voor dat alle juridische document juist ingevuld en ingediend worden. Bij het inschakelen van één van onze mediators hoeven jij en je (ex-)partner niet zelf naar de rechtbank, wij zullen alles voor jullie afhandelen!

  Ook voor een snelle scheiding zijn jij en je (ex-)partner bij ons op de juiste plek. Een echtscheiding hoeft immers niet veel tijd in beslag te nemen wanneer jij en je (ex-)partner op één lijn zitten. Wanneer jullie dezelfde mening hebben over jullie schulden, lening, hypotheek en eventuele kinderen, kunnen we snel afspraken maken. Onze mediators in Arnhem kunnen jullie van advies voorzien en vervolgens de gemaakte afspraken verwerken in het echtscheidingsconvenant. Wanneer alles soepel verloopt kunnen we jullie echtscheiding binnen 4-6 weken afronden. Scheiden doe je samen staat immers niet voor niets voor een goede, zorgvuldige en snelle afhandeling.

  Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

  Wanneer jij en je (ex-)partner woonachtig zijn in Arnhem of omgeving en zoeken naar een mediator in Arnhem, neem dan contact op! Het team van Scheiden doe je samen staat voor jullie klaar en ondersteunt jullie graag tijdens de scheidingsprocedure. Jullie kunnen vrijblijvend met ons contact opnemen door te bellen naar 085 – 401 08 39 of door te mailen naar info@scheidendoejesamen.nl. Willen jullie direct een kennismakingsgesprek met ons inplannen? Gebruik hiervoor ons online formulier. Eén van onze scheidingsmediatoren zal zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om een afspraak te plannen!

  Samen scheiden geeft jullie meer

  Gratis kennismakingsgesprek plannen