• adr certificaat
  • mfn certificaat
  • nmv certificaat
  • hightrust

Wanneer u kiest voor mediation in Arnhem kiest u ervoor om op een respectvolle manier uit elkaar te gaan. Een professionele Mediator, in de buurt van Zevenaar, draagt zorg voor de communicatie tussen beide partijen. Op deze manier communiceert u uw meningen en belangen met elkaar om zo op een oplossing te komen waar u zich beiden in kunt vinden. Zo kunt u uw scheiding op de best mogelijke manier afwikkelen. Bij Scheiden doe je samen vindt u die professionele mediator in de buurt van Zevenaar. Neem contact op en kom langs voor mediation bij onze vestiging in Arnhem.  

Mediation in Arnhem, onmisbaar als er kinderen in het spel zijn

Heeft u samen kinderen? Juist dan is het van groot belang dat u goede afspraken maakt bij het uit elkaar gaan. U bent immers beide verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen. Een mediator uit de buurt van Zevenaar helpt u om samen met uw partner tot beslissingen te komen over hoe de zorg voor de kinderen eruit gaat zien. Deze afspraken legt u samen vast in het ouderschapsplan.

Voorkom een vechtscheiding met hulp van een mediator in regio Zevenaar

Te vaak komt het nog voor dat een echtscheiding uitloopt tot een fikse ruzie. Zonde, want hier bent u beide de dupe van. Om nog maar te zwijgen over uw directe omgeving. Met hulp van een mediator van Scheiden doe je samen uit de buurt van Zevenaar, wikkelt u het proces van scheiding op een respectvolle wijze met elkaar af. U houdt rekening met elkaars wensen en komt tot een oplossing die voor beide partijen acceptabel is. Met onze mediation in Arnhem is er ook aandacht voor uw emoties en staat het welzijn van uw kinderen op de eerste plaats.

Kom bij ons langs

Kiest u ook voor mediation bij de vestiging van Scheiden doe je samen in Arnhem? Wij maken graag kennis met u. U bent dan ook van harte welkom om bij ons langs te komen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Maar hiervoor wel even een afspraak door te bellen naar 085 – 40 10 839

Gratis kennismakingsgesprek plannen

Goed om te weten

diensten scheiden doe je samen
Wat kunnen wij jullie bieden
  • Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Keuze voor een uur- of vast tarief
  • Afspraken ook in de avonden en op de zaterdag mogelijk
  • Een eigen kindercoach
  • Een eigen hypotheekadviseur
  • Gesubsidieerde rechtsbijstand
veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen

Scheiden? Hier vind je antwoorden. Wij hebben de meest inhoudelijk gestelde vragen voor je op een rij gezet. Denk bijvoorbeeld aan:

scheidingsformulieren
Voor jullie uitgezocht

Wij hebben veel informatie in handige documenten gebundeld. Daarnaast zijn er formulieren/documenten die jullie tijdens of na een scheiding nodig kunnen hebben.
Deze formulieren/documenten kun je hier downloaden.

Samen scheiden geeft jullie meer

Gratis kennismakingsgesprek plannen