Web
Analytics Made Easy - StatCounter

De kosten van een scheiding 

Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand? Dan kost een scheiding u alleen de eigen bijdrage van € 54,00 of € 107,00 per persoon alsmede een gereduceerd bedrag aan griffierechten (kosten van de rechtbank) van thans € 40,50 of € 94,50 per persoon (samenlevers betalen uiteraard geen bijdrage aan griffiekosten).

Of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand kunt u vinden op de website van de Raad voor de Rechtsbijstand. U weet dan direct wat voor u de kosten van de scheiding zijn.

Heeft u hierover vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Alleen mediators die aangesloten zijn bij het MfN, een accreditatie Familierecht hebben en zich hebben aangemeld bij de Raad voor de Rechtsbijstand kunnen gesubsidieerde rechtsbijstand verlenen.

“All-in” tarieven voor uw scheiding

Mocht u niet in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan kunnen wij een scherp en zeer concurrerende “all-in” tarief aanbieden.

Bij ons is een “all-in” tarief ook daadwerkelijk een “all-in” tarief en hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten voor uw scheiding.

Tijdens het kosteloze en vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt uitgebreid met u besproken welke diensten u van ons kunt afnemen om uw scheiding te regelen en wordt met u een passend tarief afgesproken voor de diensten waarbij u onze deskundige begeleiding wenselijk acht. Het blijft immers maatwerk en u wilt immers niet te veel betalen.

Uurtarief

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u liever tegen een uurtarief afrekent. Wij houden dan precies bij hoeveel tijd wij besteden aan uw scheiding.

Denk er wel aan dat u, naast deze kosten ook nog kosten heeft voor het indienen van het verzoekschrift, de griffierechten en de inschrijving van de echtscheiding in de registers van de burgerlijke stand.

Tot slot

Tussen 2005 en 2018 hebben wij reeds 2500 echtscheidingen/samenlevers mogen begeleiden tijdens het proces van scheiden. Hiervan heeft ruim 70% ons kantoor aanbevolen gekregen. Wij zijn hier uiteraard heel erg trots en dankbaar voor!

Wilt u graag weten wat voor u de kosten zijn van een scheiding?

Maak dan een uurtje van uw tijd voor ons vrij. Graag maken wij een vrijblijvende en kosteloze afspraak met u om helder uit te leggen wat wij voor u kunnen doen en geven u in dat gesprek direct duidelijkheid over uw kosten voor de scheiding. U kunt een afspraak maken door ons te bellen op nummer 085-4010839; een mail te sturen naar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.