Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Partners van Bosveld Scheiden doe je Samen

Claudia Lap

Claudia Lap, Hekkelman Notarissen

Claudia Lap is notaris bij Hekkelman Notarissen te Arnhem.

Ze werkt sinds 1989 in het notariaat en heeft veel ervaring opgedaan met advisering van particulieren en ondernemers bij belangrijke beslissingen en gebeurtenissen in een leven, zoals trouwen, samenwonen, scheiden, overlijden, aankoop van een huis, start of overname van een bedrijf .

Na een scheiding komt er zoveel op je af dat het prettig is om een adviseur te hebben die aan zaken denkt die je anders zou kunnen vergeten, zoals het eventueel aanpassen van een testament en het goed op papier zetten van afspraken met een eventuele nieuwe partner.
Voor informatie zie www.hekkelman.nl

 

Natasja Wilhem

natasja wilhelm

hulp bij verwerking van verliesIk voel mij leeg en verdrietig…..

Scheiden is meer is dan alleen scheiden van materiële zaken. Scheiden is afscheid nemen van iets wat in je leven erg waardevol is geweest. Vaak gaat een huwelijk gepaard met het krijgen van kinderen. Je verliest door scheiden niet alleen je partner, maar tegelijkertijd je hele gezinssysteem. Iets wat zo vanzelfsprekend was in je leven.

Je kunt alleen rouwen als je iets kwijtraakt waaraan je gehecht bent geweest!

Je bent je gezin “zoals het was” kwijt en dat gaat vaak samen veel verdriet en pijn. Een gevoel van onmacht en boosheid hoor ik vaak in mijn praktijk. Soms is er een gevoel van opluchting, maar vaak is dat pas voelbaar na een periode van spanning.

De onrustige periode gaat vaak al in, ver voor je bij de mediator terecht komt. Soms is er sprake van een andere partner, soms zijn er veel ruzies aan de scheiding voorafgegaan. Ook kan het zijn dat er een “koude” stilte is geweest. Al met al is er, voorafgaand aan de scheiding al vaak veel energie uit je lichaam verdwenen en loop je emotioneel en soms ook fysiek uitgeput rond.

Scheiden is een verlieservaring die vaak gepaard gaat met echte rouw. Soms is het fijn om jouw verhaal te kunnen delen. Een moment voor jezelf waarbij je even kan leeglopen maar tegelijkertijd ook je energie niveau weer kunt aanzuiveren. Ik zou je hier graag bij willen helpen. De meeste mensen bezoeken 4- 7 keer mijn praktijk en voelen zich hierna vaak meer opgeladen.

Je kunt mij bereiken door een mail te sturen. Dit kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0481-711101.

De meeste aanvullende verzekeringen dekken geheel of gedeeltelijk de kosten. Mocht je geïnteresseerd zijn, bekijk dan gerust mijn site.

Hartelijke groet,
Natasja Wilhelm

 

Sandra Kuiters (kinder)coach regio Amsterdam

Sandra Kuiters, kindercoach Amsterdam

Mijn naam is Sandra, ik ben eigenaresse van Vokus Psychologie en coaching. 

Een scheiding gaat de meeste mensen niet in de koude kleren zitten. Heb je het gevoel dat je hierbij op emotioneel gebied wel wat hulp kunt gebruiken? Dan kun je bij mij terecht in Amsterdam, Hoofddorp of Amstelveen. Woon je niet in de buurt maar wil je hier wel graag gebruik van maken? Dan is ondersteuning via skypesessies ook een mogelijkheid.

Naast psycholoog ben ik systeemtherapeut en ik werk zowel met kinderen, jongeren als volwassenen. In de begeleiding zijn verschillende mogelijkheden. Individuele trajecten voor ouders, individuele trajecten voor kinderen of jongeren en gezamenlijke gesprekken in verschillende samenstellingen. 

In individuele trajecten voor volwassenen zal aandacht zijn voor:

  • Rouwverwerking
  • Loslaten negatieve gevoelens richting je ex
  • Opnieuw balans vinden in je leven
  • Opnieuw balans vinden in je ouderrol

In individuele trajecten voor kinderen en jongeren zal aandacht zijn voor:

  • Omgaan met emoties
  • Rouwverwerking
  • Opnieuw balans vinden in de huidige situatie

Naast individuele begeleiding is het ook mogelijk om als ouders samen nog een aantal gesprekken te voeren om het verwerkingsproces te bevorderen. Deze gesprekken kunnen een vervolg zijn op de mediationgesprekken waarin de nadruk meer ligt op de praktische zaken. In de systeemgesprekken bekijken we hoe jullie zo respectvol mogelijk een nieuwe balans kunnen vinden met elkaar.

Zodat je in de rol van ouders zo goed mogelijk met elkaar verder kunt.

Door hierin goed voor jezelf te zorgen zorg je automatisch het beste voor je kinderen!

Voel je vrij contact met me op te nemen of een kijkje te nemen op de website www.vokus.nu