Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Gelukkig, ik kan blijven wonen.

scheiden en blijven wonen

“Toen het duidelijk was dat we gingen scheiden had ik maar één grote wens. Ik wilde zo graag blijven wonen in wat tot dan ons huis was. Niet alleen voor mezelf, maar zeker voor de kinderen. De kinderen zitten in een leeftijd waarop vrienden, school en de voetbalclub heel belangrijk voor ze is. Ik zag mezelf en de kinderen al verhuizen naar een andere stek ver weg van hier. Een ramp.

Tijdens het eerste gesprek met Inge gaf zij al meteen aan dat er wellicht mogelijkheden waren om toch samen met de kinderen in de woning te kunnen blijven. Uiteindelijk moest natuurlijk alles eerst wel zorgvuldig uitgezocht worden. Wat Inge heel belangrijk vond en ik eigenlijk ook wel, is het feit dat je nog wel een beetje prettig met je kinderen moet kunnen blijven leven. Het moet dus wel verantwoord zijn.

Doordat ik en mijn ex-partner gelukkig goede afspraken konden maken over de alimentatieregeling was het voor mij mogelijk in de woning te blijven wonen. Zij hebben door middel van een goede financiële constructie het voor ons beiden financieel wat makkelijker gemaakt. Dat ik kon blijven wonen was voor mij een hele opluchting. Eerlijk gezegd was dat voor mij het aller belangrijkste van de gehele scheiding.

De kinderen zijn bij Denise geweest. Zij waren heel blij met de tips die zij aan hen kon meegeven. Onze dochter vertelde me onlangs dat als ze later groot was ze ook wel kindercoach wilde worden, net als Denise. Ik heb als moeder dan ook echt het gevoel dat de kinderen baat gehad hebben bij de sessies met Denise.

Verder zijn we heel erg prettig en juist heel persoonlijk geholpen. Juist deze persoonlijke benadering heeft mij door de scheidingsperikelen heen geholpen. Telkens als ik het niet meer zag zitten dan wist Inge me wel weer zo op te peppen dat ik toch weer door kon. Al met al is het natuurlijk geen pretje een scheiding, maar door de wijze waarop het geregeld werd is het me allemaal 100% meegevallen.”

Tamara uit Nijmegen