Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Alles goed geregeld.

ervaringen met scheiden

“We hebben samen besloten dat het zo niet langer kon. Een scheiding was gewoonweg onvermijdbaar. Alleen wisten we totaal niet wat we allemaal moesten regelen. We hebben twee kinderen, een eigen woning en een hond. Ja, we waren echt het huisje, boompje, beestje verhaal.

In de krant las ik een stuk over Inge en Denise. We hebben daarop contact opgenomen met het bureau. Wat ik prettig vond was dat we met alles bij hen terecht konden. Inge heeft ons heel prettig geholpen om tot een goede verdeling te komen van de alles wat we bezaten tot aan een omgangsregeling voor de hond aan toe. Denise heeft onze kinderen begeleid. Door de evaluatie gesprekken met Denise kregen we hele bruikbare tips om onze kinderen zo goed mogelijk te begeleiden. Hier zouden wij anders zelf nooit zo over nagedacht hebben, terwijl het voor onze kinderen zo belangrijk was.

Tijdens het opstellen van het ouderschapsplan hebben we daar dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. We merkten het zelfs aan de kinderen dat ze rustiger werden, terwijl ze juist de afgelopen tijd zo druk waren geweest. De kinderen vonden het zelf heel erg leuk om naar Denise toe te gaan. Ze hebben zelfs geen afscheid van haar willen nemen.

Ook het financiële deel is zorgvuldig afgewikkeld. Niet alleen maar de alimentatie, maar ook hoe we het fiscaal zo gunstig mogelijk de zaken konden regelen is allemaal “de revue gepasseerd”. Ik wilde graag in de woning blijven wonen. Dankzij een goede financiële constructie is dat ook gelukt.

Een echtscheiding blijft een “zware dobber”, maar door de wijze waarop wij de zaken hebben kunnen regelen met behulp van Bosveld, weet ik zeker dat dit de communicatie tussen mij en mijn ex-partner ten goede is gekomen. Geen van ons heeft het gevoel benadeeld te zijn. En dat geeft toch ondanks alles een goed gevoel.

Patrick uit Arnhem