Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Ervaringen met Scheiden doe je samen

Samen scheiden leidt tot meer. Immers door samen te werken tijdens uw scheiding kunt u zaken geregeld krijgen die niet te regelen zijn als u als “kemphanen” tegenover elkaar staan. “Blijven wonen na de scheiding”, “invulling geven aan de verzorging van de kinderen na de scheiding” zijn bijvoorbeeld zaken die u veel beter geregeld kunt krijgen als u samen gaat werken bij uw scheiding. Wij hebben een aantal ervaringen van onze klanten voor u op een rij gezet. 

Lees ook de aanbevelingen voor Johan Bosveld via LinkedIn

 

Gelukkig, ik kan blijven wonen.

scheiden en blijven wonen

“Toen het duidelijk was dat we gingen scheiden had ik maar één grote wens. Ik wilde zo graag blijven wonen in wat tot dan ons huis was. Niet alleen voor mezelf, maar zeker voor de kinderen. De kinderen zitten in een leeftijd waarop vrienden, school en de voetbalclub heel belangrijk voor ze is. Ik zag mezelf en de kinderen al verhuizen naar een andere stek ver weg van hier. Een ramp.

Kinderen eerst

ervaringen met kinderen bij scheiden

“Ik was zo blij dat ik een bureau heb gevonden dat ook de kinderen helpt en de mening van de kinderen laat meetellen in de gesprekken over de omgang. Als je vrouw je verteld heeft dat ze wil scheiden heb je als vader toch altijd een beetje het gevoel dat je de kinderen straks nog zo weinig ziet dat ze van je vervreemden en je uiteindelijk helemaal niet meer (willen) zien.

Goed opgevangen

Kinderen worden goed opgevangen bij scheiden

“Ik was me toch boos, wat…..! Ik was woest toen ik hoorde dat hij een andere vriendin had en van mij wilde scheiden. Ik voelde me zo bedrogen. Misschien herken je het wel. Ik werkte part-time, deed het hele huishouden en zorgde ook voor de kinderen en hij werkte full-time. Prima geregeld en ik was best gelukkig met de situatie. Natuurlijk was er wel eens wat. 

Alles goed geregeld.

ervaringen met scheiden

“We hebben samen besloten dat het zo niet langer kon. Een scheiding was gewoonweg onvermijdbaar. Alleen wisten we totaal niet wat we allemaal moesten regelen. We hebben twee kinderen, een eigen woning en een hond. Ja, we waren echt het huisje, boompje, beestje verhaal.